Välkommen till forumet till Overlanding.nu

Registrera dig nu för att få tillgång till alla våra funktioner. När du är registrerad och inloggad kommer du att kunna skapa ämnen, posta svar på befintliga trådar, ge rykte till dina medlemmar, skriva till medlemmar, skicka statusuppdateringar, hantera din profil och så mycket mer. Det här meddelandet tas bort när du har loggat in.

Du kan också välja att bli Premium medlem för att få flera funktioner, delta på våra resor/träffar till kraftig rabatterade priser, hämta ner spår/tracks.

Premium medlemskap

Med premium medlemskap hos Overlanding.nu får du kraftig rabatterade priser på våra träffar och resor. Du får tillgång till vår spårdatabas där du finner många fina tips till resor. Du får också två fina klisternärken som visar att du är medlem hos Overlanding.nu

 

Overlanding.nu Expo 2019

VI önskar er varmt välkomna till overlanding.nu expo – en mötesplats för alla med friluftsintresse. Placerat nord-öst i Värmland ligger orten Stöllet, detta är platsen för Overlanding.nu Expo 2019. Under Expon kommer det relevanta leverantörer av utrustning, som presenterar sitt material genom helgen.

Vinterträff 2019

Årets vinterträff går i Värmland. I utgångspunkt har vi en plan om att köra mellan A och B varje dag, men detta beror väldigt på snödjup. Vi kommer också att rotera med vem som kör först, så att alla som önskar får testat med att laga spår.

Vårträff 2019

I år går vårträffen genom Bergslagen. Exakt program kommer att meddelas i riktigt god tid, men sätt av datumet och beställ din plats idag.

{block="article_slide_2"}

Our Picks

Top content from across the community, hand-picked by us.

Julbord i Skåne 2018
”Skånesektionen" planerar även i år ett julbord i skogen. I år blir det åter helgen efter "det riktiga" det vill säga, lör 15/12 - sön 16/12, så för de som önskar, finns det möjlighet att deltaga på båda.

🌲🌲🌲🌲🌲🌲🌲🌲🌲🌲

Vi träffas någonstans i Skåne, äter gott och umgås, de som vill, sover över, men det är inget måste. Vill man bara komma och käka på lördagen så är det självklart också ok.

 

🎅🤶🎅🤶🎅🤶🎅🤶🎅🤶

Exakt tid och plats bestäms när vi vet hur många vi blir, liksom ifall vi kör knytekalas eller om vi väljer att göra inköpen centralt för maten. 

Alla får dock vara beredda på att hjälpa till med matlagningen.

SÅ NI SOM ÄR INTRESSERADE, skriv en rad i tråden.
  • Like
 • 45 svar

Att välja Overland fordon
Ursäkta världens längsta post, kunde inte stoppa mig själv tydligen. 
Fyll gärna på med egna tankar och funderingar kring detta, detta är ju inte facit, bara mina tankar och inget annat.
Skall fylla på med lite bilder också för att tydliggöra vad jag menar.
Länk till min bil som jag hänvisar till finns i min signatur.

Att välja Overland fordon 

Många som trillat in på overlanding och vill börja med detta har många frågor vilket fordon de bör välja och vilken utrustning man bör utrusta det med. <br style="padding:0px;"> <br style="padding:0px;">Detta är mina tankar kring detta och hur jag har tänkt och resonerat när jag valde bil och utrustning till den. 
  • Thanks
  • Like
 • 37 svar

Hösthelg i Bergslagen
Så kom äntligen den helgen jag sett fram emot  . Weekend med körning i Bergslagen med sin vilda natur, och inte heller alltför långt från platser jag bott i som liten kille.

Tanken med denna tur var att kika runt lite i området och känna på hur vägarna, atmosfären och eventuella camps och sevärdheter kan se ut för en framtida tur med fler bilar. Vi återkommer om det längre fram, jag och @rob_bor (Robert) som också var med på denna resa. Jag frågade Robert någon gång under sensommaren om han hade lust att hänga med på "rekognoseringstur" i Bergslagen under senhösten, och det gjorde han   
  • Like
 • 21 svar

Overlanding.nu - EXPO 2019
Här är den mina damer och herrar! Den glada nyheten vi har jobbat intensivt med den sista tiden - massor av jobb kvarstår...

Från början tänkte vi en " Meet and Greet " men så ballade det ur - resultatet ser ni nedan  .


 

Anmälan ligger redan i butiken - http://www.overlanding.nu/forum/index.php?/store/category/2-träffar/ - och fram till 31/12-2018 är det rejält rabatterat pris.

Boende hanteras av: https://www.camping.se/sv/campingar/2960/Bjorkebo-Camping/

Mer info kommer ang program, utställare etc etc.

Bli med på denna resan gubbz and gummz!

 
  • Like
 • 34 svar