Andreas.E

Administrators
 • Innehållsantal

  2 363
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Days Won

  124

Andreas.E last won the day on January 20

Andreas.E had the most liked content!

Anseende bland gemenskapen

2 321 Excellent

2 följare

Om Andreas.E

 • Rank
  Advanced Member
 • Födelsedag 18. april 1971

Personal Information

 • Ort
  Asker
 • Land
  Norge

Overlanding information

 • Fordon
  Jeep
 • Kommunikation
  VHF/UHF
  PMR (446Mhz)
 • Övernattning
  Taktält
  Frittstående tält

Senaste besökare till profilen

2 779 profilvisningar
 1. Andreas.E

  Aluminiumbox från Skeppshultsstegen

  I butiken ligger det endast produkter som vi har/tar ansvar för, så detta går utanför. Men vi och alla medlemmar värdesätter engagemang som detta, väldigt bra!
 2. Andreas.E

  Andreas.E - Jeep Wrangler 2012

  Monterat kompressor idag som jag köpte på Black Friday hos Arctic Trucks. Nu skall jag använda en dag på att klura ut en smart plats för uttag av luft.
 3. Andreas.E

  Snövit - Wibergs LC120 AT35"

  Sjukt snyggt det blev @Wiberg!!! 👍 Så där skall det se ut när man kan sin jobb.
 4. Andreas.E

  En rød Jeep wrangler jk

  Mmm... Känns som man måste vara klar på att byta ganska så ofta när man kör jeep. Är som att sitta i en hagelstorm när man kör på motorvägen.
 5. Andreas.E

  Den där felraden

  Fixat! 👍 Gillar teckningen.. gör det roligare att arbeta då 😁
 6. Andreas.E

  Premium medlemskap?

  Hur som helst så blir det med elektronisk överföring via en betalningstjänst. Som jag nämnde lägger vi snart in Stripe.
 7. Andreas.E

  Sidbyte bryter webmusik?

  Aldrig hört om tidigare, och har absolut ingen aning om hur och varför.
 8. Andreas.E

  Byta användarnamn på forumet

  Uppdaterat ditt namn till "Polarbear". Det tar säkert en liten stund för det slår igenom. Generellt! Support request är den bästa vägen till teknisk hjälp på forumet
 9. Andreas.E

  Premium medlemskap?

  Hejsan! Per idag finns det inga alternativ än PayPal, inom kort tid får vi på plats Strip också. Det är flera orsaker till att vi inte kan hantera detta på annat sätt. Den viktigaste är att ett premium medlemskap löper från den dagen du tecknat det, vi kan helt enkelt inte manuellt följa med på när medlemskapen skall förnyas från gång till gång. När det är sagt har jag aldrig haft problem med PayPal, ej heller är jag speciellt orolig för att använda det heller sedan jag använder olika kort, och ingen av dessa är knyta till något huvudkonto som kan tappas. Eventuella feltransaktioner löser PayPal otroligt fort.
 10. Andreas.E

  Satellittelefon utleie - Norge

  I en YT film poppade det upp en annons för uthyrning av telefon. Jag vet inget om företaget, men priserna verkar intressanta. https://st-utleie.no
 11. Andreas.E

  Gott nytt år !!

  Riktigt Gott Nytt År till er alla 🎉🍾🎉
 12. 2019 blir året där vi kommer att lägga mycket mer tid, kraft och energi på att producera filmer och sända "live". Givetvis tillsammans med bra bilder och läsvärda reportage!
 13. Andreas.E

  Annandagsträffen - Borås Jeepklubb

  Bra fråga det... Får se om @Robin Berglund har svar på det... Enda jag kan tänka mig är om det varit monterat en plog på bilen, och vinschen styrt upp och ner med plogen.
 14. Andreas.E

  Annandagsträffen - Borås Jeepklubb

  Blev en grymt trevlig träff och körning. Klockan ringde 07:00 ca 45km från Borås. 08:32 rullade vi in på området som bil nr 18. Sedan det inte var några kända i området vid den här tiden, rullade vi bort mot det snällaste området men efter ett par rundor kände vi oss snabbt klara, terrängen var inte speciellt krävande. Nu hittade vi ett annat område som såg lite mindre snällt ut, men ändå inte så illa. Det var skyltat med både oranga och gröna pilar. Grönt kändes ju som en snäll färg, men allt eftersom det blev smalare och stenigare började vi (jag och min son) bli osäkra på vad både färg och pilar betydde. - Vi rullar fram till incheckningen! Kom det över radion, det var Fredriks kända röst, och kvitteringen kom från Palle. Efter vi utväxlat "hejsan, hejsan" över eten, fick jag förklarat att vi redan var ute och följde gröna pilar i skogen. Det skulle vi tydligen inte göra för det var Enduro banan 😂. Inte undra på att det var trångt mellan träden. Efter lite om och men, backande och svängande kom vi oss ut av skogen och kunde möta både @Fredrik L, @Pall Ingi Magnusson och @Robin Berglund vid grusgropen. Efter utsläpp av luft så bar det av uppför en brant, men väldigt fin backe. JK´n med sina Nokia Rotiiva däck tuggade på riktigt bra. Sedan det är en viss skillnad på JK´n kontra militärbilarnas markfrigång, så valde Fredrik snälla spår så att jag inte skulle slå sönder bilen, väldigt tacksam för det. Endast två gånger under hela dagen klonkade det ordentligt under bilen, men inga större skador eller märken kunde ses. Efter en god hamburgare som Borås Jeepklubb stod för, parkerade vi JK´n som nu hade visat vad den verkligen går för. För nu kom dom tuffare spåren fram 🤘🏻. Fredrik navigerar som han känner varenda rot och kotte, och det gör han nog efter över 10år I området. När man tar en titt under militärbilarna förstår man lätt varför dom kan rulla över stenar som sticker 35cm upp, fördelen med portalaxlar. Robin passade också på att visa upp buken på sin 11:a 😳.... Fotografen, det vill säga mig, ropade stanna. Mest för att jag villa ta ett par grymma bilder. När Robin släppte på bromsen gled ekipaget lätt nerför backen. Resten av dagen gick till att besöka div spår och bryta is i surhål. Allt i allt en riktigt trevlig träff, samt ur-skoj att på ett säkert sätt pressa och testa vad min bil klarar att leverera. Borås bjuder på mer än bara stora stenar, det finns mindre stenar också.