Jump to content

Jonas Andersson

Basic Member
  • Posts

    907
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    29

Jonas Andersson last won the day on April 6 2022

Jonas Andersson had the most liked content!

1 Follower

Personal Information

  • Ort
    Vänersborg
  • Land
    Sverige

Overlanding information

  • Fordon
    Toyota
  • Kommunikation
    VHF/UHF
    PMR (446Mhz)
  • Övernattning
    Annat
    I bilen
    Taktält
    Frittstående tält
    Inget

Recent Profile Visitors

3,336 profile views

Jonas Andersson's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • Dedicated
  • Conversation Starter
  • Reacting Well
  • Very Popular
  • Posting Machine Rare

Recent Badges

1k

Reputation

  1. Samma kyl har även sålts hos Mekonomen... Våran tuffar och går.
  2. Så som det ser ut just nu blir det inga arrangerade turer från overlanding.nu då det är nedlagt. Bara forumet som lever kvar för stunden.
  3. Ja... Om du vill ha turkamrater så är det bara att själv fråga här på forumet om det är någon som vill haka på. Antingen skapar du en själv eller frågar om någon har någon idé. eller i något annat forum om du inte får napp här. Själv ska jag ut på vintertur nu till helgen. Men det är ett privat evenemang där en kamrat bjudit in de som han känner.
  4. Anmälde oss precis till "prova på". Det går att göra på https://www.svenskalag.se/vanersborgsbk/formular/prova-pa/12185
  5. Tack för samåkningen. Vi drog ju ut efter svamp på vägen tillbaka samt tog turen vi XXL i Charlottenberg. Blev hyffsat med svamp samt en ullundertröja till frun (som jag fick betala) i Charlottenberg. Tog inte så många bilder utan körde ju mera Reels på mitt Instagramkonto. Men några bilder blev det pga. pliktkänslan att dokumentera.
  6. Ingen som vet något. Jag har mailat, skrivit här och skickat sms. Inget svar... Även ringt. Någon svarade men sa ingenting. Lät typ som om någon bara tryckte svara men sedan inte sa något.
  7. Hej hej Några nyheter om Vårtur 2023? Har skickat mail men får inte svar.
  8. Hej Lars Förlåt att jag inte har svarat. Hänger oftare på våran egen FB-sida. Ja. Det ser ut till att det blir tur i slutet av vecka 6. Kortat ner den något då folk som har normala jobb har svårt att komma ifrån. Men tanken är att köra torsdag till söndag. Torsdag kväll blir det inmönstring ungefär vid Ritamäki. Fredag kommer att bjuda på en del medium till svårare körning beroende på snö, väder och vind. Det är inkluderat tre vad. Ett djupt och kort med moderata approach och departure angles. Ett med en del sten och inte så mycket djupt vatten. Går på nåder att gå igenom med stövlar eller hoppa från sten till sten. Tredje blir väll ett par decimeters djup och kanske 25 meter långt. Grus underlag. Vadens genomförbarhet hänger mycket på väder och vind, eller snarare temperatur under tiden innan vecka 6. Lördag blir ett besök inne i Tyfors gamla nedlagda krutfabrik inne i bergen. Em blir snökörning och lättare offroad. Återigen beroende på snödjup, tid kvar av dagen osv. Söndagen bjuder på oplogade greenlaning vägar med planerat slut vid Mattila. Just nu är det 4 anmälda inkl. mig själv. 14 stycken har angett "kanske" och av dem är det någon som kanske kommer del av resan. Planeringen är flexibel och det är väll egentligen bara krutfabriken som är en fast punkt. I övrigt är det modulerbart i förhållande till väder, vind och folks vilja. Så rutten tror jag är väl tilltagen med 44 mil, så att det inte tar slut på spår. Men i nöd fall finns ju TET samt massa andra "lokala" spår.
  9. Arbetskollegan ska sälja sin Ranger. Är som på bild. Extra utrustad med tre extraljus i fram samt hundkåpa på flaket. Tre burar samt skåp med plats för vapen. Fläkt och belysning. Vädringskrokar på alla burar. Ca 16'000 mil. Cooper Discoverer STT Pro om jag minns rätt. Senaste modellen i vart fall av STT. Rikligt med mönster kvar. Kommer inte ihåg vad han sa för prisbild. Om någon är intresserad så hör av er så skickar jag kontaktuppgifter till Johan på pm. Kåpan kan säljas separat.
  10. Vill mena att det var han som byggde min Hilux. Vi snackades vid ett par gånger efter att jag hade köpt den via förhandlare. Han sa då att han saknade Hilux'en och att han nog hellre hade sålt LC'n och behållit Hilux'en. 😁 Annars var det en annan Carl med LC Tropie nere i Skåne.
×
×
  • Create New...