Jump to content

JohnE

Basic Member
  • Posts

    285
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    18

JohnE last won the day on July 14 2020

JohnE had the most liked content!

Personal Information

  • Ort
    Västerås
  • Land
    Sverige

Overlanding information

  • Fordon
    Mitsubishi
  • Kommunikation
    Ingen com-radio
  • Övernattning
    Taktält

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

JohnE's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • Conversation Starter
  • Very Popular
  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well

Recent Badges

732

Reputation

  1. Jag är inte lämplig som moderator, jag är inte speciellt aktiv här sedan något år pga livet "just nu", men jag har uppskattat och uppskattar fortfarande Overlanding.nu och önskar gärna att denna oas finns kvar. En donationsknapp anmäler jag mig frivillig till att trycka på 🥰 🤞 Lycka till vidare irl Andreas, det är tungt när det inte går som man önskar.
  2. ...kanske de fortfarande inte har checkat ut? 😆
  3. Alright... någon som behöver förtält? Jag har sålt mitt taktält utan förtältet, så kanske dags att lägga ut det här Det är ett förtält till Gordigear Explorer plus 140cm, men förtält var inte min grej visade det sig, markis passade mig betydligt bättre. Har använts enbart vid två tillfällen, så nyskick skulle jag tro är en underdrift. Finns strax utanför Västerås.
  4. Haha, jag är också en av de som brukar serva vinschen, men det är nog säkert två år sen sist nu. Sist det gjordes såg det riktigt bra ut, hade inte behövts med facit i hand. Kanske dags att ta en titt igen, är ändå hög tid att kladda på ett nytt lager med färg på kofångaren.
  5. Träffad av ras medan man kör är nog extremt osannolikt, men jag har i ett svagt ögonblick slagit upp camp på en plats som kanske inte var den smartaste. Vaknade av stenras mitt i natten, det stannade inte många tiotals meter från bilen. Fel typ av adrenalin. Rekommenderas ej. 😆
  6. 😂 Det där var inte snällt @iknutis 😂 Jag behövde den där lattern, bra att ni håller igång här inne 😅😊 Lycka till vidare Lars.
  7. Kalasfin film! Passade även fint att se på tillsammans med en "lite" sen frukost klockan 11:20 en torsdagsförmiddag
  8. Bankdosan min ligger redo, Andreas behöver bara säga till att han är redo att bli kvitt det =) Men det är klart, det är ju förmodligen lite krångligare att sälja till mig nu med de lite mer stängda gränserna nu. Han får givetvis sälja till vem han vill
  9. Well...det kanske går att göra en kombinationslösning så småningom. Bor inte i Örebro, men om jag ska till gränsen så passerar jag Örebro...och det kanske kan hivas ett taktält åt andra hållet över gränslinjen? ...nu är det kanske inte säkert att det blir av, men... bra timing på din fråga ändå
  10. Tänker att du har ett pm inom kort och kanske slipper skriva en annons
  11. !!! Intresserad! Är på hyfsat passiv hardshell-jakt, men får kanske tillägga att jag inte vet vad det är för modell eller bredd eller så Vet du vad du skulle vilja ha för det?
  12. JohnE

    John's småresor

    Sitter här på jobbet och väntar på leverans, och kom på att jag fortfarande är katastrofalt mycket sämre än Lars 9k på att uppdatera forumet på resor 😅 Blev en sväng till ut i norska fjälltrakter, ensam denna gång. Startade på Venabygdsfjället och njöt av fin natur och en del svett på cykeln. Träffade på ett tyskt flygvrak från andra världskriget, en Junkers JU-52. Vidare gick turen mot Peer Gynts områden, blev en natt lite utanför Gålå. Turen gick vidare in på den för er välkända Jutunheimvägen.
  13. En tur jag väldigt gärna hade blivit med på, och fram till för några veckor sedan (i teorin) faktiskt hade möjlighet till....meeen nu har regeringen täppt till kryphålet gällande arbetspendling och karantän, så det går inte längre nu, hehe
  14. Fina, väldigt kompetenta bilar, tillräckligt bekväma och moderna för min smak. De har i mina ögon egentligen bara en stor nackdel - den känsliga förhatliga dieselpumpen. Tank-armaratur, påfyllningsrör och dieseltank är viktigt att hålla i bra skick för att pumpen ska överleva, och även om man lyckas med det så verkar man trots det få räkna med en pump-renovering under bilens levotid Sen har iknutis tagit upp det mesta som är värt att veta. Skulle jag köpa idag, så skulle jag försöka köpa en gen4 nyare än 2007, för att slippa tänka på dieselpumpen. Om du ändå skulle välja en gen3, välj antingen en kortmilare (lycka till att hitta en ) eller som gått mer än 200kkm, med nyrenoverad pump och nybytta hjullager. =) Mycket trevliga bilar i övrigt, rekommenderas.
  15. Äsch då, det var tråkigt. Vad är planerna framöver nu då?
×
×
  • Create New...