Jump to content

andrem

Basic Member
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

andrem last won the day on January 21 2019

andrem had the most liked content!

Personal Information

  • Ort
    I norr
  • Land
    Sverige

Overlanding information

  • Fordon
    Jeep
  • Kommunikation
    Ingen com-radio
  • Övernattning
    Taktält

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

andrem's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

25

Reputation

  1. Absolut. Skall bygga om den så blir väl lite projekt då kanske Tack för alla vänliga kommentarer. Skall försöka hålla den uppdaterad så gott jag kan ^^
  2. Ah det gjorde jag nog då. Skall ladda ner och testa. Tack för tipset!
  3. Har bläddrat igenom det mesta, tycker jag, svårtigheten är ju att hitta vägar generellt till lite dolda platser. För om jag gissar rätt så kommer campingar vara överfullt med husbilar/vagnar. Hade varit skönt att ha något avsides i bergen så man kommer bort från alla andra. De flesta vill inte dela med sig av sina rutter, vilket jag förstår men hade gärna mottagit tips hur man ens har hittat vissa vägar. För som sagt, tycker det är omöjligt att se om en väg på en karta är för biltrafik eller bara en vandringsled.
  4. Jo, men gamla grusvägar upp till gamla fästningar, bergsvägar osv vet jag att det finns i frankrike/italien. Problemet är bara hur man hittar dem på kartan, vad är väg och vad är en stig syns inte alltid bra tycker jag. Finns ju rätt många filmer där det åkts runt bland alperna på gamla grusvägar som inte direkt är i bra skick, kan inte tänka mig att dessa vägar är olagliga att åka på - isåfall bryter många mot lagen
  5. Halloj, Ny här på forumet! Kul att det verkar finnas en community för oss på andra sidan atlanten Kör en Jeep Wrangler rubicon Recon som jag o sambon köpte november 2017, fabriksny. Då det, enligt mig, saknas bra handlare som har kvalitetsprodukter för JK'n så valde vi att importera allting från USA - bättre utbud och man kan plocka ihop så mycket mer än det som finns här i Sverige/Europa. Utrustning Höjd 2.5" (på riktigt blev den ish 3" högre) från AEV med ny främre trackbar från Teraflex Stål stötfångare både fram och bak. Winsh-redo. J.W Speaker 8700 J2 LED lampor. En av de få ECE godkända LED lamporna. Inbyggt varselljus och massa andra godsaker. Smittybilt 2783 taktält. Rhino Rack Batwing awning. Markis som täcker 270 grader av fordonet (förar samt baksidan av Jeepen) Rhino Rack pioneer platform. Takplatform för montage av allt Egenbyggt kök med förvaring ARB 47l kyl/frys kombo Genesis offroad dual battery kit med 2st Oddysey PC1500 batterier. Diverse kina-ramper (tills vi bestämt vilket märke vi skall ha). Teraflex HD tire carrier samt fäste för höglyftsdomkraft. Sambon och jag har gjort allt jobb på bilen, har aldrig varit hos verkstad vilket känns riktigt skönt! Detta är vår första Jeep Såhär ser bilen ut, efter vi hade tvättat och polerat den! Kanske ses på vägarna vår/sommar 2019!
  6. Hallå! Ny på forumet så ber om ursäkt ifall snarlika frågor blivit ställda förut. Jag o sambon skall iväg på en 3-4 veckors trip i vår Jeep. Har, även tidigare trips, haft svårt att hitta vägar som är svåråtkomliga för vanliga personbilar samt vägar man kan slå upp tält på (vi har taktält). Hur gör ni för att hitta? Vad använder ni ute på vägen för att hålla en rutt osv? Själv har jag använt google maps men då satellit bilderna brukar vara rätt gamla så brukar det vara mycket som är igenvuxet. Generell fråga också, hur ses taktält i de olika länderna? Vad går de under för regler? Får man taktälta en natt vid sidan om en bergsväg t.ex trots att "wild camping" är olagligt i väldigt många länder. Tack på förhand :)
×
×
  • Create New...