Jump to content

016

Basic Member
  • Posts

    167
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    13

016 last won the day on October 12 2022

016 had the most liked content!

1 Follower

About 016

  • Birthday 09/09/1977

Personal Information

  • Ort
    Eskilstuna
  • Land
    Sweden

Overlanding information

  • Fordon
    Suzuki
  • Kommunikation
    Ingen com-radio
  • Övernattning
    Frittstående tält

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

016's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • Conversation Starter
  • Dedicated
  • Reacting Well
  • Very Popular
  • First Post

Recent Badges

387

Reputation

  1. För gammal bil @Norlin Tänker mig en Caddy eller Mutivan med fyrhjulsdrift, men den som lever får se. 😉
  2. Jakten är i full gång! Inte helt lätt att hitta nåt som passar för minst fem personer och en lagom stor hund …
  3. Last update - Traktorn såld. 🥹
  4. Besiktad UA! Härligt med kvalitetsbilar!
  5. Hejsan, Är det någon som är intresserad av bilen innan jag slänger ut den på blocket? Ska vi säga 77 000:- (bra pris! Kolla på blocket om ni inte tror mig 😉) inkl takräcke och korg? Självklart ingår hasplåtarna och extraljusen 😊 Bilen finns i Eskilstuna. Skicka PM så återkopplar jag. //Tim
  6. Äntligen fick jag tid och byta till sommardäck. På tal om att byta så kommer nog GV:n bytas ut snart. Sedan vi skaffade hund så går det inte längre att blunda för att bilen är för liten för oss 😥 Är det någon som är intresserad av en välhållen GV är det bara att skicka ett PM till mig.
  7. Var på där och firade svärmor som fyllde jämt, så jag vet inte om det är värt att skriva ett resebrev om det 😁 Kommer garanterat att åka tillbaka och då blir det garanterat ett resebrev. Frågan är bara vart man ska skriva då eftersom denna förträffliga sida kommer att läggas ner 😞
  8. Nyss hemkommen från Island - Landet där Land Cruisers, Defenders och Jimnys är dussinvara! Lyckads med konststycket att fota några kärror tack vare ungarna som var lite påstridiga Dagens bild blir således flera (hoppas det är ok?) Uaz Bukhanka En klassisk MB Sprinter Arctic Truck Dussin Hilux 2WD rental madness! Dussin Navarra Islands näst vanligaste bil?
  9. Har försökt ställa in ljusen, men lite återstår fortfarande innan jag är nöjd (lite mer uppåt och ifrån varandra). Tyvärr är lite svårt att fota hur bra dom lyser, men här kommer ett lite smakprov iallafall. Det jag uppskattar mest är att LED-lamporna lyser med full styrka från start, vilket inte mina xenonljus gjorde.
  10. Jag tänkte ställa in dem i helgen. kan försöka knäppa några kort så man får se hur de sprider ljuset. Mina gamla 9” var med spot reflektorer och dom fick jag komplettera med en led-ramp så jag fick lite ljus framför bilen också. Funkade bra, men utveckligen har gått framåt 😁
  11. Monterade mina nya extraljus i dag. Blev stor skillnad! Full styrka direkt istället för xenon som behöver lite tid för att lysa fullt. Testade även att montera arbetsbelysning på huven. Blir nog till att koppla in dem i helgen.
  12. Hösten börjar komma så sakteligen och vad behövs då om inte lite bättre beslysning Har stört mig på mina STOOORA xenonkonverterade 9" extraljus så jag spontanbeställde en uppsättning W7 Phoenix 7" led-extraljus (Faktiskt uppmätt värde: 2st extraljus levererar: 1 Lux @ 1035m). Hoppas på både bättre ljus och smäckrare design Sen måste jag börja leta efter nya vinterdäck! Frågan är bara vad man ska satsa på?
  13. @Lars 9k Bilen hade jag nog noterat om jag sett den. 👋🏻 Är ju lite störd på det sättet 😂 Passa på att köpa lite rökt sik nere i hamnen. Den brukar smaka makalöst bra när man sitter på klipporna men en öl i handen och blickar ut mot horisonten.
  14. Gällande den speciella byggnaden i Ö-vik så har jag för mig att är det en arkitekt som byggt om gamla brandstationstonet till bostad.
  15. Härligt! Men synd att vi inte är kvar. Hade varit fint att ses. Mina svärföräldrar har sin sommarstuga några hundra meter ifrån! Har ni varit in till Röda Ulvens salteri än? Det doftar inte mumma där direkt 😁
×
×
  • Create New...