Välkommen till forumet till Overlanding.nu

Registrera dig nu för att få tillgång till alla våra funktioner. När du är registrerad och inloggad kommer du att kunna skapa ämnen, posta svar på befintliga trådar, ge rykte till dina medlemmar, skriva till medlemmar, skicka statusuppdateringar, hantera din profil och så mycket mer. Det här meddelandet tas bort när du har loggat in.

Du kan också välja att bli Premium medlem för att få flera funktioner, delta på våra resor/träffar till kraftig rabatterade priser, hämta ner spår/tracks.

Premium medlemskap

Med premium medlemskap hos Overlanding.nu får du kraftig rabatterade priser på våra träffar och resor. Du får tillgång till vår spårdatabas där du finner många fina tips till resor. Du får också två fina klisternärken som visar att du är medlem hos Overlanding.nu

 

Overlanding.nu Expo 2019

VI önskar er varmt välkomna till overlanding.nu expo – en mötesplats för alla med friluftsintresse. Placerat nord-öst i Värmland ligger orten Stöllet, detta är platsen för Overlanding.nu Expo 2019. Under Expon kommer det relevanta leverantörer av utrustning, som presenterar sitt material genom helgen.

Vinterträff 2019

Årets vinterträff går i Värmland. I utgångspunkt har vi en plan om att köra mellan A och B varje dag, men detta beror väldigt på snödjup. Vi kommer också att rotera med vem som kör först, så att alla som önskar får testat med att laga spår.

Vårträff 2019

I år går vårträffen genom Bergslagen. Exakt program kommer att meddelas i riktigt god tid, men sätt av datumet och beställ din plats idag.

{block="article_slide_2"}

Stab-katalog

Administrators

Andreas.E

Andreas.E

Advanced Member

Wiberg

Wiberg

Advanced Member