0900 möttes vi på Alnabru och en liten timme senare så stannade vi till på Socker vägen och anpassade däcken till vad som komma skulle… Lite visste vi då vad
Mitt bidrag får bli en klassisk Sjömans biff (vet inte vad den kallas på Norska) lika enkel att laga som den är god och mättande. (Text: Mecki Kock: Jon Wiberg Foto:
Blanda nötfärs/ köttdeig av storfe med en god del Santa Marias grillolja eller tacokryddor. Har inga exakta mått – jag blandar till jag tycker det ser bra ut men om
“Show your love and support” eller bara ta del i gemenskapen med en Overlanding.nu t-shirt! Riktigt nog är det inte den billigaste t-shirten på marknaden, men vi har valt att
Att Norge är ett vacker land och värt ett besök, är ju absolut ingen som behövs diskuteras. För den som aldrig eller sällan har besök Norge behöver man inte färdas
Med lite hjälp av mina barn så lyckades vi lura med den ömma modern då de klart och tydligt annonserade att de ville på tur med pappabilen, köra i søla