Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 10/07/2021 in all areas

  1. Under våren och sommaren har jag tagit fram ett höjningskit till volvo xc70 2000-2007. Dom höjer med 25mm och monteras mellan fjäderben och kaross. Passar xc70 awd, v70 awd och s60awd, även bilar med nivåmatic dämpare bak. Passar ej 2008 och nyare tyvärr.
    1 point
  2. Då har jag fått hem ett litet paket från Kina. Fungerar som bara det 💯. Det enda som inte fungerar är fjärrkontrollen som saknar batterier och det är heller inte lätt att klura ut vad det kan vara. Klurade ut vilket batteri det var. Men det spelar liten roll då den inte ser ut att styra enheten oavsett. Jag tror jag bara förlänger kablarna till styrenheten så jag får upp den i tältet.
    1 point
  3. Lussefika och event, vinnande koncept. Får se till och få ledigt den helgen helt enkelt.
    1 point
  4. Gps'en sa att vi skulle in här 🤨 6F3B5BC8-B6EE-45D4-B4E8-6BD83002AE6A.mp4
    1 point
  5. I brist på nya uppdateringar får jag berätta om en gammal. (Eller har jag redan gjort det?) Kom på nu när vi var ner till stan för att handla och kom tillbaka till bilen efter ha rastat Ian (frun handlar, jag och Ian undersöker omgivning) att även om några setts detta IRL så var nog forumet ovetande. Då är det inte bristen på tvätt som ska uppmärksammas utan de tonade rutorna. Blev film pålagt när bilen ändå var inne för vindrutebyte. Och detta var faktiskt klart till "meet and greet" Annars händer inte mycket, men kanske snart.
    1 point
×
×
  • Create New...