Jump to content

Andreas.E

Administrators
 • Posts

  3,219
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  210

Andreas.E last won the day on June 8

Andreas.E had the most liked content!

4 Followers

About Andreas.E

 • Birthday 04/18/1971

Personal Information

 • Ort
  Asker
 • Land
  Norge

Overlanding information

 • Fordon
  Jeep
 • Kommunikation
  VHF/UHF
  PMR (446Mhz)
 • Övernattning
  Taktält
  Frittstående tält

Recent Profile Visitors

6,669 profile views

Andreas.E's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/14)

 • Reacting Well
 • Dedicated
 • Conversation Starter
 • Very Popular
 • First Post

Recent Badges

4.2k

Reputation

3

Community Answers

 1. Ser helt härligt ut!!!! Måste säga att jag gillar den smidiga "lilla" riggen... inte alls dum den! Ha en fantastisk midsommar och en riktigt fin tur.
 2. Forumet uppgraderat till den sista versionen. Det går mest på div fix och en massa förbättringar på säkerheten.
 3. @CampForCer har skrivit ihop ett riktigt trevligt reportage om vårträffen 2022 https://www.overlanding.nu/vartraff-2022-regnet-som-aldrig-kom/
 4. Här hittar du mer information om Meet & Greet 2022 Om eventet https://www.overlanding.nu/meet-greet/ --- Lite så där direkt! Det blir inte någon Overlanding.nu Expo 2022 på Stöllet. Men det blir en form för Meet & greet på Stöllet 2022. Vad är då skillnaden? Det skall jag komma tillbaka till, men först spolar jag tillbaka till starten. Sista nytt: https://www.overlanding.nu/meet-greet-2022/
 5. Tjenare! Klistermärken är på väg med posten. Inloggning på hemsidan skaffar du genom att regga ett konto där (gärna under samma namn som här inne): https://www.overlanding.nu/account/ När du har gjort det skickar du mig en mail på info@overlanding.nu så går jag in och sätter upp premium på hemsidan med den tiden du har kvar på ditt abonnemang. (Konton måste skapas av den respektive medlemmen)
 6. Kort och gott så har jag startat arbetet med en revitalisering av Overlanding.nu. Kort uppsummerat består detta i följande: 1. Forumet kommer framöver att bara ha en medlemsgrupp i stället för två som idag. Det kommer fortfarande vara helt gratis att använda sig av forumet. Forumet kommer framöver att vara ett rent diskutionsforum, inget annat. 2. Premium medlemskap köps och hanteras framöver på hemsidan www.overlanding.nu . Våra träffar och resor kommer endast att kunna beställas från hemsidan. Priser, innehåll och rabatter kommer att vara den samma tills eventuell indexering. 3. Spårdatabasen flyttas ut till hemsidan www.overlanding.nu och kommer i tiden framöver att utökas med både spår och poi. Spårdatabasen är endast tillgänglig med ett aktivt premium medlemskap. 4. Jag har gått igenom samtliga premium medlemmar för att fånga upp er som inte har fått medlemsmärken. Samtliga är nu sent med posten. Nu uppstår det garanterat en del frågor. Fråga: - Vad måste jag göra som har ett abonnemang via PayPal på forumet Svar: - I första omgång inget, alla abonnemang är avslutade. Det betyder att du inte kommer att bli belastad genom forumet när din innevarande tid som abonnent är över. Fråga: - Om jag har ett aktivt abonnemang och önskar vara med på resor och se spårdatabasen, vad måste jag göra då? Svar: - I en övergångsfas måste du registrera ett konto på hemsidan www.overlanding.nu . Skicka mig ett PM eller mail till info@overlanding.nu så aktiverar jag ditt premium medlemskap på hemsidan med den återstående tiden du har kvar. Fråga: - Jag har inget abonnemang, var kan jag teckna det? Svar: - Ett abonnemang eller premium medlemskap tecknar du på www.overlanding.nu Notera att det kostar kr 330,- / per år och löper fram till du aktivt avslutar ditt abonnemang. Du får då intill 50% rabatt på våra träffar och resor, samt tillgång till spårdatabasen och övrigt redaktionellt innehålls förbehållit våra premium medlemmar. Fråga: - Jag önskar bara vara forum medlem. Svar: - Det går helt fint det. Då går du in på www.overlanding.nu/forum och skapar ett konto där, det är helt gratis. Uppstår det andra frågor är det bara att ställa dessa i tråden Målet med revitaliseringen är att få ett mer aktivt miljö, samt en mer aktiv Overlanding.nu. Jag kommer framöver att lägga mer fokus på det redaktionella innehållet på hemsidan, samt våra träffar och resor.
 7. Vi är inte lika detaljerade som vi har varit tidigare. Det är på grund av att flera har valt att köra våra resor "för" vi själva har åkt (ni förstår vad jag menar). Så exakt startpunkt blir endast kommunicerad till deltagarna. Vi som är guider vet givetvis exakt vart vi skall ... blir kanske lite mer spännande för deltagarna också, vem vet
 8. Vilken lagtext/paragraf använder man sig av här? Exempel så hittar jag inget här: https://www.glaskogen.se/reservatregler/ Det enda är att det står på hemsidan all camping med motorfordon skall göras på deras "egna" vildcamping. Men jag är fortfarande osäker på om dom har lagen på sin sida. Men... vi ser exempelvis fler lokala förbud här i Norge som blivit godkända på Kommunnivå.
 9. Lite mera pyssel under helgen. Målat bakskärmen en gång, lite enklare och se vad man behöver spackla. Var ju tvungen att plasta halva skärmen, så allt i allt är det inte så himla illa resultat för spackling. Så kommer vi till framaxeln och det avbryta track-baren. Kjetil och Mats hos Expedition Norway trollade fram en på noll tid.. så var dom så snälla att jag fick möjlighet att hämta den på en söndag. Sedan bilen vilade på pallbockar passade jag på att förstärka mina stabb-stag med svetsen, samt lite annat smått och gott Nu när allt detta är klart så skall bilen snart in för lite rostskydd .. efter det är hon klar för Vårträffen.
 10. Så... det har gått lite hårt ut över jeepen i vinter. Just denna repan är det min dotter som står för, men som jag sa till henne. Det kunde lika gärna ha varit pappa ute i skogen... noll stress!!! Så nu är skärmen plastad och slipad. Skall bara spackla och så måla den svart.
 11. För det första skall jag bara skriva att "Kina" värmaren fungerar hur bra som helst 👍. Planen vidare är att bygga in värmaren i en egen box. Jodå, den är i en box i dag. Men vill ha allt klart med ljuddämpare och luftintag i ett paket.
 12. Här kommer lite information om Vårträffen 2022. Vi kommer tillbaka med mer information i tiden fram mot träffen. Guide: @CampForCer Vårträff 2022 Start: Örebro Avslut: Karlstad Datum: 2022-05-20 - 2022-05-23 Avresa Örebro: 16:00 Avslut Karlstad: 12:00 1 middag 3 nätter Anmälan Vuxna: 1500,- (nok) Barn över 10år: 200,- (nok) Barn under 10år: Gratis Notera att som premiummedlem får du 50% rabatt på din beställning. Aktiviteter: - Middag - Besök sevärdheter x2 Vi kommer med mer information i tiden fram mot träff och avresa. Som ni ser är det två olika biljetter. Vuxna och barn. Detta är något vi kommer att ha på alla resor och träffar framöver. Barn under 10år är gratis.
 13. Ser riktigt ut Då skall jag bara gå in och godkänna ordern 👍
 14. Valutan sätts globalt i butiken till Overlanding.nu och dessvärre inte per produkt. Jag har uppdaterat produkten så att det i beskrivningen står att det är i SEK. Sedan betalas detta på plats, så då blir det i den lokala valutan.
×
×
 • Create New...