Jump to content

stensth

Basic Member
 • Posts

  352
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  22

Everything posted by stensth

 1. Ingen snigel å ingen pickup än
 2. Inge retur, detta är en annan bil 😱
 3. Old habits never die they say....
 4. Undrar hur lång tid det hade tagit att fylla på ett 35" däck med den där Ryobin? 16L/S? Det går alltså då ca 11stk Ryobi mot en dubbel ARB (Den våta drömmen) ARB`n är gjord för att gå 100% duty cycle i tillägg. Lägger man till en liten trycktank som buffer, så fungerar den väldigt bra. En ARB är dyr ja, men värd vad den kostar. Sedan finns det alternativ som för exempel VIAIR, men dom är också dyra. Jag har stort sett bara använt ARB i mina bilar och har varit nöjd. Köpte en gång en liten portabel kompressor med inbyggd tank, den orkade inte med att pumpa upp ett 31" däck. (Standard på Nissan Patrol) Nu har jag en portabel utgåva av den våta drömmen. (Enklare att flytta mellan bilar) Men ser att den har gått kraftigt upp i pris nu.
 5. Detta är vad som kan hända om en 450g propan burk blir uppvärmd. https://www.instagram.com/p/CejjEnDNw-j/?utm_source=ig_web_copy_link
 6. Hmm, de blev nog lite stort kanske p
 7. Jeg har vakt, men kommer du så langt sør som til Tøcksfors finns det kaffi 👊
 8. Långt från carporten till huset 😮
 9. Det blev bytt olja + filter + bränslefilter igår. Så nu är bilen redo för vinterträff Passade också på att fylla kylen inför turen.
 10. Trevligt, en helg som jag inte har någon jour bokad
 11. Så här ser det ut hos mig norr om Töcksfors just nu. Jag har besök så ingen tur på mig.
 12. Halt med AT däck var bara förnamnet. Turen tog längre tid än planlagt, men vad gör det.
 13. Svårt att veta angående spåret så vida du inte har mätt spårlängden? Men det ser ut som räv. Gick spåret rakt, eller kringlande det? Om tå nr 1 och 4 är asymmetriska så är det lodjor samt att det är olika längd på tårna, precis som fingrarna på en människohand.
 14. Det är sant, men det finns möjligheten av att sätta på dessa. Måste bara borra lite i dom i så fall. Men tanken är att fronten ska ersättas av något annat, så då behöver jag troligen inte stag. Men tiden får visa.
 15. På förra turen så fyllde bilen ojämnt😉 Å virrpanna som ja är så vart de byte av extraljus Men de blev inge vidare då det inte är möjligt att sätta stabiliserings stag på Fyrlyt, så då blev det nya igen i påväntan av en uppgradering av fronten
 16. Dyker upp på fredagens camp i alla fall om allt klaffar. Så får jag se hur resten av helgen slutar, men blir troligen jobb på mig.
 17. Om man köper denna lc150 kan man då klaga på att den är törstigare än enligt uppgift?😳😬😅
 18. Du vet vart brevlådan bor, så det är väl bara passa på innan dom stänger gränsen igen!
×
×
 • Create New...