Jump to content

Håkan Sandgren

Basic Member
  • Posts

    123
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    6

Håkan Sandgren last won the day on July 21 2022

Håkan Sandgren had the most liked content!

Personal Information

  • Ort
    Markaryd
  • Land
    Sverige

Overlanding information

  • Fordon
    Toyota
  • Kommunikation
    Ingen com-radio
  • Övernattning
    Taktält

Recent Profile Visitors

1,153 profile views

Håkan Sandgren's Achievements

Community Regular

Community Regular (8/14)

  • One Year In
  • Very Popular
  • Collaborator
  • Dedicated
  • Reacting Well

Recent Badges

233

Reputation

  1. ...idag 432 000 visningar. Uppenbarligen ett ämne som berör.
  2. videon sprids som en löpeld. Normalt har han ca 4-6 tusen visningar på sina videos, när jag tittade i går hade den passerat 80000 visningar. Tyder på att den inte bara är Norge som som har problem. Vittnesmålen på youtube kommentarerna kommer från hela världen.
  3. Vet inte varför med det är något som lockar med en gammal Toyota. https://www.blocket.se/annons/stockholm/toyota_land_cruiser_hj60_besiktad_och_skattefri/110985763
  4. Då får vi se om den nye ägaren dyker upp här på forumet och frågar efter goda råd från dig @iknutis
  5. fördelarna som du beskriver, har du hittat dem i en annan produkt ? Det är väl just de fördelarna som "kräver" att de blir lite tyngre = tål stryk, skramliga (gissar att det är handtagen) = bra att bära. Priset är vad det är... Om jag har fattat det rätt, rätt mig om jag har fel, så använder ni @Lars 9k mest rullar, bags och påsar för att hålla ner vikt och volym, eller? Om vi bortser från köket.
  6. Jag har använt andra lådor från IKEA som tyvärr har visat sig inte hålla utan de sprack och gick i bitar. Hur känns dessa i kvalitén?
  7. Du hittade den också 250kr jämfört med alla "coola" lådor för något dyrt märke känns ändå okej. Men du har rätt i sak.
  8. Vet att det har diskuterats tidigare i flera trådar, men de har varit mer riktade mot lådor att ha på taket. Det är inte de jag är intresserad av i den här tråden utan av vettiga förvaringsbehållare att ha inuti fordonet. Euroboxar finns i alla möjliga storlekar och utförande. Jag använder själv några av dessa. En del smågrejor så som glödlampor mm förvarar jag i en gammal necessär som har blivit över. Har börjat titta lite mot den klassiska svensk ammoboxen. Men har inte riktigt någon erfarenhet av den, förutom från lumpen men den var för ett bra tag sedan och kan inte riktigt minnas detaljerna om den. Hittade en annons för 250:- st vilket känns ok. Men är det något att satsa på? Vad använde du och har du någon erfarenhet av den svenska ammoboxen?
  9. du kan ju alltid göra dina egna sandwichpaneler. som den här killen gör, sedan klär han allt med glasfiber. Första videon är på när han testar sig fram. Andra är från ett senare tillfälle som visar resultatet.
  10. nu har vi passerat 920 också !! Bara 80 kvar till 1000!!
  11. Jag har helt snöat in på Merells utbud. De här två modellerna är det jag klampar runt i, i vått och tort och har gjort det i flera år. Har den låga modellen på mig dagligen (sitter med dem nu på mig på kontoret) hållbara, sköna och med bred framfot som är ett krav från mig. har ni träffat mig har jag säkert haft dem på mig Men skulle vädret bara bestå av regn regn regn så är det bara en klassisk gummistövel som hjälper.
  12. Om du nu skulle få en rejäl vindby i markisen, kommer någonting att gå sönder. Gör du infästningen alltför stark kommer markisen gå i sönder. Men har du medvetet "svaga" infästningspunkter istället är det de som knäcks/bryts. Så frågan är vilket är billigas att ersätta, markisen eller ett par vinkeljärn?
  13. Vet inte om det är någon här på forumet, men snyggt lådsystem-bygge. https://www.blocket.se/annons/stockholm/toyota_land_cruiser_prado_3_4_v6_4wd_overland/109016203
  14. Kul att se! Tack för bilderna @Veofasa. Jag var själv på den stora mässan i Tyskland Abenteuer und allrad för ett par år sedan. Och där var det mer intressant att gå runt på campingen är vad själva mässan gav. Din text och bilder ger mig samma känsla.
×
×
  • Create New...