Jump to content

heartstreams

Basic Member
  • Posts

    41
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Everything posted by heartstreams

  1. Ser med *spänning*🤪 fram emot din tjuvströmsjakt.. ska själv ge mig ut på det bara jag svetsat klart mina trösklar nån gång..
  2. Finns ett företag i Karlstad som är duktiga på att laga saker, fick absmodulen lagad till min gamla Passat 3b. De heter OBD Tuning, kan va värt att kolla med dem. : )
  3. Hittade du tjuvströmmen? Har skaffat en till Jeep, en 02 GC Wj 4.7ho overland.. och misstänker tjuvström där med.. håller på att rostlaga /bygga del av nya trösklar först..🤪
  4. Samma här, har denna också! Supernöjd! https://www.seasea.se/kyla/kylboxar/portabel-kyl-frysbox-45-liter-ocean-comfort
  5. Riktigt tråkigt! En viss rak 4 liters amc 6a är känd för sin driftsäkerhet.. (och törstighet..)😉 Hoppas på att du hittar en XJ igen..🙂
  6. Coolt! Själv bodde jag i Atherton nor om Stanford 92-93, körde 6000 mil det året.. det va innan gps mm.. 🤪 Trevligt område! Mkt att se och göra! Vettigt val av hoj! Jag brukar följa damen på en CRF300, Itchy boots.. Lycka till!
  7. Snyggt jobbat! 🙂👍 Använde du nåt speciellt när du gjorde rent webaston? Bytte till en renoverad beg i min Passat så har en extra liggandes som jag tänkte renovera.. : )
  8. Jag tycker nog den är lite öppen för tolkning.. Får man tälta bredvid bilen tex? Husbil och liknande förstår jag. Annars finns det gott om ställen utanför reservatet men ändå i området. Läser man på hemsidan verkar de vända sig till husbilar främst.. https://www.glaskogen.se/camping/ Dit räknas Land Cruisers har jag hört.. ; )
  9. Snyggt Andreas! Jag ser fram emot nån tur snart, besiktigade XJn med blankt papper i förrgår! : )
  10. Jag hade kollat på båtkärrewinch, med wire och taljor.. Använder det till att lyfta bordet i min hemmabyggda verkstadspress.. Sen har ju Jula rea på deras 900 kg 12v winch ibland.. Duger nog till att lyfta taktält.. : ) Go takhöjd i garaget! Avis på den! : )
  11. Cool bil! Står på min villhöverlista.. 😁 Tur att en sån inte går in i garaget mitt och att de flesta till salu kräver rostlagning.. Nåt som jag inte är sugen på att göra ute.. Snyggt jobbat med flakbågen! Kul att vi börjar bli ett gäng Värmlänningar med detta intresse.. 🙂👍
  12. Säger bara Cast Away... #jeepcherokeexj 😍
  13. Kom på att jag hade mail.. Kolla upp Frank Fahler AB, jag hade kontakt med Jesper. : )
  14. Jag köpte stegar i GRP plast av en firma i Stenungsund som håller på med plattformar, minns inte vad den hette men gav 500:- för två st 300x1000. Fick det dessutom av rent flax uppkört till Karlstad gratis! : )
  15. Fina bilder Andreas! Den turen var alldeles lagom och välbehövlig. Jag ser fram emot att ses snart igen i skogarna.🙂
  16. Det blir en hel bok så mkt som jag gjort med min XJ...😆 Men jag ska försöka starta en garagetråd...
  17. Jag blir så glad av att se en XJ i flödet! Börja smörja främre bladfjäderbulten redan nu..eller igår.. Jag smörjde mina nån månad i förväg men hylsan i bussningen var totalt fastrostad i bulten/skruven... Fick flytta hålet på utsidan så att nya skruven skulle lina, kan va bra att ha en m14 gängtapp med...😁 Ska bli kul att följa!
  18. @iknutisSatsa på Biltemas kabelsats till framljusen, blev enorm skillnad på min. Grattis till världens bästa bil!😍👍
  19. Jonas, svarade dig i FB tråden men säger hej här... : )
×
×
  • Create New...