Jump to content

Norlin

Basic Member
  • Posts

    1,548
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    146

Everything posted by Norlin

  1. Ähh @Lars 9kfår skylla på mig. På insta säger du, får göra ett försök att kika där.
  2. Har jag missat din garagetråd @heartstreams?
  3. Är det där en "ljustuta hela tiden på" lösning?
  4. Denna bilden förtjänar ett eget inlägg.
  5. Inskrivet i kalendern. ping @Iudit Norlin "Må planeterna stå i rätt läge så detta händer"
  6. Då skiljer det mellan våra länder om detta. Men en fråga som jag måste ställa för att stilla min nyfikenhet, varför heter det EU-Kontroll? Står EU för något annat än Europeiska Unionen? För Norge är ju liksom inte med i den europeiska unionen.
  7. En gång om året på denna sidan gränsen. En ny bil ska besiktas första gången senast 3 år (36 månader) efter den månad då bilen första gången togs i bruk. Andra gången senast 2 år (24 månader) efter den månad då föregående besiktning gjordes. Därefter senast 14 månader efter den månad då föregående besiktning gjordes Alla bilar som är av årsmodell 1968 eller äldre blir från i år besiktningsfria förutsatt att de godkänts i en kontrollbesiktning de två senaste åren. Bilar som är mellan 30 och 49 år gamla måste även fortsättningsvis kontrollbesiktigas vartannat år
  8. Idag har jag kört Sorento. Hela vägen till bilprovningen. Resultatet? Fick till och med lite beröm för att den klarat sig bra mot rosten. 🙄 och rosthackan kom inte ens fram. Så nu kan vi fortsätta färden mot.... ja vart vi nu är på väg.
  9. "På flaket finns en borrmaskin som kan borra ner till ca 200 meter(kostade 150 000 kr) Flertalet olika borrar ingår i priset!" En mobil borrmaskin!
  10. Försöker Ingo påverka mitt framtida bilval? Diesel har inte varit något alternativ de senaste åren, men kanske nu?
  11. Det där med rost i ramen känner jag stor sympati med dig för. Frånsett @Lars 9k lång/kort analys är utseendet viktigt?
  12. Hmm får justera min blocket bevakning, den har jag missat. 🤔
  13. Om något verkar för bra för att vara sant.... Får hålla ögon öppna efter någon som tröttnat och säljer en "nästan ny" av något kvalitetsmärke
  14. Både spännande och skrämmande att vara "försökskanin" Återkom med hur hantering & omkostnader ifall du slår till.
  15. Nope, men blev lite sugen då jag såg denna för subb 10kkr https://www.accessoires4x4.ch/en/awning-and-tent-awning/902-2-m-swisskings-batwing-awning-270-degree-opening-left-version.html Synd/tur att dom inte har väggar, kanske en höger variant åxå.
  16. Konstigt att det alltid är sista stället man kollar på som för att man hittar. 😁
  17. Appropå att jag troligen vill ha en pickup...
  18. Jo, men vad är det roliga i det? 🤣
  19. Det är ett ju ett djävulskt drag, jag har bara lyckats transportera mig 100 km på strax under timman som bäst. 😁
  20. Den pickup som jag tycker är mest estetisk tilltalande är enkelhytt, typ Och minst tilltalande är dubbelhytt, typ Men för att få med både fru och hund (samtidigt) får det bli en dubbelhyttpickup, om det blir en pickup. Nog med orerande från min sida, ge mig nu bilder och text att förlora mig i.
  21. Ska jag bli mer sugen på en dubbelhyttpickup nu? Kör på bara. 😁
×
×
  • Create New...