Jump to content

Hanna

Basic Member
  • Posts

    157
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    27

Hanna last won the day on March 31

Hanna had the most liked content!

2 Followers

Personal Information

  • Ort
    Eslöv
  • Land
    Sverige

Overlanding information

  • Fordon
    Jeep
  • Kommunikation
    27 Mhz
    PMR (446Mhz)
  • Övernattning
    Taktält

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Hanna's Achievements

Community Regular

Community Regular (8/14)

  • Conversation Starter
  • Reacting Well
  • Dedicated
  • Very Popular
  • First Post

Recent Badges

615

Reputation

  1. Påsktur 2024, dag 4 Ganska lugn natt och ännu lugnare morgon. Tidsomställningen gick smidigt. Idag kör vi hem på lite småvägar. Helt ok väder. Denna backstuga hittade vi på norra sidan utav Rössjön. Den är ganska synlig från vägen eftersom man har avverkat i området. Den måste vi ju syna. Körde in om Gamla Bos badplats. Idag 17 februari i år Väl hemma blev det till att grilla korv!
  2. Påsktur 2024, dag 3 Del 2 Fler bilder från naturen och lite till! Den sedvanliga bakbilden!😎 Sedan var det dags för påskmiddag! Men lampan måste hänga på rätt håll först. God natt och sov gott!
  3. Påsktur 2024, dag 2 Del 2 Fler naturbilder från Långfredagen. Filur tyckte han kunde hjälpa till att leta pusselbitar.😂😂 Grillkväll!
  4. Några fler än vi som tänker deltaga? Sista anmälningsdag 1 april. https://facebook.com/events/s/nordic-overland-challenge-2024/314765354903567/
  5. Överlevnadshelg på skånskt vis 17-19 maj 2024 Go mad, möed mad å mad i rättan tid! Vi bjuder härmed in till en matlagningshelg utomhus på Offroadbanan i Osby. Vi hoppas på lika bra väder som i fjol. Vi genomför eventet i samarbete med Offroadbanan.se. Ankomst fredag kväll eller lördag förmiddag. - Ni kommer att få tips och råd om mat som är kul och god att laga ute över öppen eld. - Ni kommer få testa att tillaga mat med hjälp av er egen utrustning, samt även med den utrustning vi har med oss. - Ni kommer garanterat att äta er mätta! Under helgen kommer det även att erbjudas möjlighet att prova diverse aktiviteter på Offroadbanan.se - Frikörning på banan med egen bil 500kr/hela helgen - Körning för grupp med Jeep från Offroadbanan 850/person - Femkamp om vi blir ett gäng, 550kr/person - För andra alternativ se Offroadbanans hemsida. Tidpunkt: 17-19maj 2024 Camp: Offroadbanan.se i Osby Kostnad: 400kr/vuxen(över 15år), betalas vid ankomsten Anmälan: I tråden Max antal bilar: 10 stycken Sista anmälningsdag: 5 maj
  6. Då är vår Mellandagstur klar som fil också. Håll tillgodo!
  7. Mellandagstur 2023 dag 7 2/1 -24 Dagens morgonbild En snabbsummering av tältnätter under 2023. Det blev 47st och sedan 2016 har vi gjort totalt 313st. I gårkväll var planen att dra ut en natt till innan vi vänder hemåt. I morse togs ett nytt beslut. Vi känner att vi fått ut det vi vill av turen så här långt och känner att det är OK att köra hem. En lugn morgon och sedan packas bilen. Lämnar Lindesberg i solsken och - 9 grader.
  8. Mellandagstur 2023 dag 4 30/12 Ännu en god natts sömn. Lars noterade att en bil passerade oss under tidig morgon. Det kom lite mer snö under natten. Bosses är en bra plats att slå kamp på. Att kunna gå in och få lä är guld värt. Innan vi lämnar Bosses för denna gång så passade vi på att kolla däcken. StorJeepen Defendern @Lukas Nilsson vänder hemåt och vi väljer att dra oss mot Lindesberg. Men innan vi skiljs så kör vi en liten snövända till. Här har någon kört före oss. Vi hamnar rakt inne älgjakten!
  9. Mellandagstur 2023 dag 3 29/12 Snöfall under natten och runt -6 grader. Frukost inne på bodegan medan vi väntar på @Veofasa. Fotosession hann vi också med medan vi väntade. Äntligen…. Dags att dra ut på en liten tur i området. Första stoppet blev lunchstopp vid ett vindskydd vid Nordviggen. Ett ställe vi besökte under vår februari-tur. Grillad korv serverades till lunch. Sedan drog vi vidare för att se om vi kunde hitta några fler oplogade vägar. Upptäcker att det har kommit upp fler förbudsskyltar så vi får hålla oss till plogade vägar.😩 Fast dom vägarna är också fina. Passerar över Klarälven vid Stöllet. Kvällens middag inhandlas. Dags att börja dra sig tillbaka till Bodegan och radioskuggan!
  10. Hoppas att vädret blir bättre snart. Här har vi passerat Säffle. Fortfarande lite regn över oss och mycket vatten på vägarna. Åsfjorden i Grums. Ett snabbt stopp på ICA och sedan vidare i regnet. Strax efter Grums slutar det äntligen regna och temperaturen sjunker. Övre Fryken innan Torsby är frusen och vit. Nu svänger vi av mot Östmark. Urluftning av däck och lite mer bensin i tanken. Nu väntar vi bara på @Lukas Nilsson, för att köra upp till Bosses och in i ”radioskuggan”!
  11. Dags att rulla vidare norrut, Just nu i regn. Nästa stopp blir Gräsmark och nya möten.😁 Beräknad ankomst 14.30-15.00!
  12. Mellandagstur 2023 dag 1 27/12 Vi är nu på väg norrut för att leta upp snön!😁 Startar i hyfsat väder, dvs inget regn!
  13. Trots lite hög luftfuktighet så samlades vi runt elden. Jag och Lars kryper upp i taktältet vid 23.30, efter en mycket trevlig eftermiddag och kväll.
  14. Sist men inte minst! Gröt med tillbehör 😋😋😋
  15. Sedan blev det kallskuret och det varma.
×
×
  • Create New...