Jump to content

Lukas Nilsson

Basic Member
  • Posts

    249
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    26

Lukas Nilsson last won the day on February 8

Lukas Nilsson had the most liked content!

1 Follower

About Lukas Nilsson

  • Birthday July 20

Personal Information

  • Ort
    Sunne
  • Land
    Sverige

Overlanding information

  • Fordon
    LandRover
  • Kommunikation
    27 Mhz
  • Övernattning
    Taktält

Recent Profile Visitors

987 profile views

Lukas Nilsson's Achievements

Proficient

Proficient (10/14)

  • One Year In
  • Very Popular
  • Reacting Well
  • Dedicated
  • Conversation Starter

Recent Badges

638

Reputation

  1. Ser mörkt ut för min del, inget är omöjligt men blir nog lite en sista minuten grej för mig isåfall, deffen är obesiktad och har en kvälls svetsning och justering innan den är redo för att genomgå kontroll. Får se vad jag hinner med!
  2. Nu vet jag inte måtten men satt och slö-scrollade lite och såg de här, tänkte att de såg liknande ut som de du har monterat? Med tur så håller de kanske längre också!
  3. Tack Norlin! Min kyl la av i somras och har inte orkat ta tag i det. Ska se till att beställa hem delar medans det går, kvaliteten känns sisådär, vi är ju några med trasig kyl nu? lutar åt ett byte i bilen även fast jag får igång den jag har igen. Ingen lust att den stannar mitt på tur!
  4. Utnämner dagens bild till denna som @Hanna tog under turen jag precis är hemkommen ifrån! Den rätta känslan finns där! Gott nytt år alla Overlanders!
  5. Tack för en riktigt trevlig tur!
  6. Det tycker jag låter som en bra plan, jag tar och kikar om jag kan ta ledigt iallafall fredag, men helst torsdag också! Snöläget här är riktigt lovande än så länge, vi har nog 2dm på sina ställen i Sunne än och det snöar för fullt! Hoppas inte det ändrar sig förrens nästa vecka!
  7. Trivs jäkligt bra med den faktiskt, det är bara att fortsätta uppdatera den med friska grejer och underhålla så bör jag kunna ha denna bilen i många år framöver! God jul på er också
  8. Service på defendern ifall allt klaffar inför @Lars 9k och @Hannas vintertur, bäst o vara förberedd ifall det blir lite snökörning, i år förhoppningsvis utan att åka allt för mycket lina Tvätt o service utförd, kontroll av olja i axlar, fördelnings och växellåda, samtliga filter bytta mot original LR filter, och lite belysning fixad inför besiktning. Lite småfix kvar inför bes men nu är den redo för tur i mellandagarna Inget informativt att bjuda på men några bilder på en sliten krigare Upptining Tvätt Och efter att man tömt motorn och bytt filtren, så bör man fylla på med ny, ren fräsch olja!
  9. Kul med mellandagstur! Fortfarande osäker gällande ledighet, men tänker att när jag vet ungefär när ni åker och borde vara här så kikar jag på möjligheterna som ser goda ut för tillfället iallafall Snöläget här ser mycket bra ut än sålänge, det faller än! Och det brukar ju vara minst det dubbla i snödjup från mellan Sunne och Bosses! Webcam Vittjärn (nära e16 norge vid lekvattnet ungefär) Defendern är inställd på upptining på jobbet inför storservice imorgon så den bör vara redo för att fightas lite i snön!
  10. Jag kommer tyvärr inte kunna komma! Jäkligt tråkigt med tanke på hur roligt det var i fjol, önskar er alla ett trevligt julbord!
  11. Skriver en rad, men har lite grejer jag måste få klart innan dess med besiktningar, jobb osv! Återkommer med säkra besked
  12. Du är en lycklig prick! Jag vaknade kall och blöt, packade ihop taktältet med stela fingrar, drog sönder dragkedjan för att upptäcka att min lillebror fått med sig kaffet när han åkte hem igår! Det låter nog sämre än vad det var men nu är jag hemma i värmen och håller i en kopp nybryggt, vilken jäkla toppenhelg det varit!
  13. Jag är tydligen alldeles för oaktiv säger herr Norlin, under tiden han slår upp förtältet med en alldeles för nöjd min
  14. Fortsätt följa honom bara
  15. Bas och Rick har ju anordnat ”Friends of Overlanding - Meet & Greet” som är i Gräsmark nu! Hitåt skulle du åkt! 😁 Länk till Facebook event
×
×
  • Create New...