Jump to content
Sign in to follow this  
Jonas Andersson

Hösttur i svenska skogarna 11-13 september (eller längre)

Recommended Posts

Vi på Overland Explorers Community tänker dra på hösttur i de norska fjällen 11-13 september. Dock så är det ju fortfarande ett problem med gränser och vem vet om de är öppna tills dess. Så om gränsen är stängd så får det ju finnas ett alternativ för oss som inte bor i "gröna" län/landskap i Sverige.


Men dagarna är ändå avsatta. Jag har för avsikt att sticka ut lik väl. Är dessutom långledig 10e till 18e eller 22a så jag är rätt så flexibel om någon är sugen på tur. Har inte kommit längre än så i tankarna så förslag mottages.

Möjligheten är ju också att anordna en träff som geografiskt ligger bättre till för de som tycker att "Høsttur på Fjellet." är allt för långt bort.

OBS️Om gränsen till Norge är öppen i september för oss västgötar kommer jag att prioritera «Hösttur i Fjellet». Kolla länken: https://www.facebook.com/events/286657605994699/ om ni kan se den.

Edited by Jonas Andersson
Förtydligande
  • Like 1
  • Thumb up 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Var nog lite otydlig i ovanstående inlägg. Morgonkaffet hade nog inte börjat verka. Nu finns det dock lite koffein innanför västen och jag hoppas att jag genom redigeringen av inlägget är lite tydligare. Enkelt sagt betyder det bara: Vill någon med ut 11-13 september?

Share this post


Link to post
Share on other sites

11-12e jobbar jag tyvärr, men om ni faktiskt skulle ta er över till norska sidan gränsen, och lite beroende på vart ni kommer vara någonstans, så finns kanske en chans att jag möter upp för lördag kväll och söndag. :) 
Jag kan inte se någonting via Fb-länken. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...