Jump to content

Första mini turen med suzukin


Andreas
 Share

Recommended Posts

Nu har jag varit på en liten tur med bilen? Det blev en natt i tält och ungefär 22 mil körda varav minst 17 på grusvägar och några enstaka avstickare för att försöka hitta något bra Camp att lägga båten vid, det första stället som såg bra ut var nog nu i efterhand lite väl optimistiskt? Stackars lilla båtkärran.

Det blev att kroka loss och hitta en annan väg runt kärran och sedan vincha den upp på vägen igen. Den andra platsen vi hittade, ca fyra mil därifrån var klart bättre.

Nästa fiske tur blir inte runt väse trakten i Värmland då det var väldigt svårt att hitta bra platser ner efter sjöarna, antingen urskog eller privatmark med stugor på.

väl nere i vattnet sen blev det en strålande fiskedag med solsken och skapligt med napp. Sen vart det lite kvällsmat, samt prat vid elden innan det var tid för lite nattfiske, det gav inte så mycket plus att regnet började falla, så vi återvände till tältet och lade oss.

nästa dag var det återigen strålande solsken, och man fick tända brasan för att göra frukost,

ägg, bacon, falukorv och stekt potatis? Efter den frukosten var det en tur till i sjön innan tälten skulle rivas och hemfärden började, hemresan vart lite längre då vi spanade efter kommande camps vid vatten, dock verkar hela Väse vara belagt med skog och dåligt med vägar eller stigar som leder till vatten.

Men i slutändan blev det en väldigt lyckad första övernattning med bilen, vi fick åka både grusvägar samt i tuff terräng, där vinschen fick invigas? Fiske blev det till slut?? och bilen verkade trivas efter grusvägarna och krånglade ingenting. 

image.png

image.jpeg

image.jpeg

image.png

image.jpeg

  • Like 6
Link to comment
Share on other sites

  • 10 months later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...