Nyheter allaOverlanding Cooking

Overloading Cooking – Jeeprulle

  • 2 pers
  • 500g färs av valfritt slag
  • 1/2 påse tacokrydda
  • 6 skivor hamburgerost (jag tog med chilismak)
  • 1 pkt bacon
  • vitlökspulver, svartpeppar o chilipulver
  1. Blanda färs och tacokrydda, platta ut färsen till en tunn rektangulär platta. Gör det på ett folie av något slag så blir det enklare att rulla ihop.
  2. Lägg ut ostskivorna på hela plattan och rulla ihop den, klä in rullen i bacon. Krydda lite extra med valfri krydda. Jag tog vitlök, svartpeppar o chilli. (Som kocken i familjen har man med sig lite av varje)
  3. Grilla indirekt för att ge den en skonsam grillning! Vänd på rullen med jämna mellanrum. Skulle kunna pensla med glace om man vill. Den är klar när den är klar!!
  4. Serveras med kokt potatis o valfri sås!

Skrivet av Lars 9k:s sambo och tillika hans offroadkock. ;)

image.jpeg.091122d99daf9d1a134b02a3c19c0f43 image.jpeg.ba8df469c2f31b912d4727b34feb22be image.jpeg.ffbd896e279443740ae3cbb019664d68 image.jpeg.7d93fd51e201a392e1fa4bb00516881f

Tags
Show More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close