OM OSS

Overlanding.nu är en opolitiskt organisation med mål om att samla alla Skandinaver som har ett önskemål om långa som korta resor inom Skandinavien, eller i utlandet.

RSS Overlanding.nu forum

 • En rød Jeep wrangler jk 30th oktober 2020
  Etter siste dagers regnvær, det har spruta skikkeligt i bakken. Er det moro å se at jeepen er helt tørr😎 hadde jeg hatt på hardtoppen måtte jeg kjørt med gummistøvler. så i kampen hartopp vs softtopp leder softoppen soleklart til nå.
 • Andreas.E - Jeep Wrangler (JK) 2012 29th oktober 2020
  Oh! Så trevligt! En Wrangler på ingång..? Jag hojtar när min är till salu... @Andreas.E, kan inte annat än säga att det känns mer rätt att ha nummerskylten där på hörnan. 👍
 • vilken et, vilken tum, alu eller plåt... 29th oktober 2020
  Så är det @Lars 9k en besiktningsman som är yberkänslig kan hitta "rätt" paragraf om dom vill sätta åt en och då kan kan det vara bra att veta. Personligen anser jag skärmbreddare vara en mänsklig rättighet. Och många hastighetsmätare visar med originalstorlek på däck oftast i övre delen av det tillåtna spannet. Lätt kollat […]
 • vilken et, vilken tum, alu eller plåt... 29th oktober 2020
  Det är lätt att fasta i detaljer och regler eftersom vi alla är nyfikna och intresserade men jag tänker, är det verkligen så här svårt att skaffa nya däck och fälg?
SISTA NYTT
Balkan 2019 – en tredelad Overlandingresa i shorts och Foppatofflor
Magiska ögonblick – Höstträff med Overlanding.nu
Höga kusten på fyra hjul
Video – Baltic 2019
Höstens vackraste äventyr
Video – Vårträff 2019
GALLERY
Höstresa 2019
Vårresa 2019
Fullvuxen 2018