';

Forum & hemsida

Forum & hemsida

Nu är absolut allt av struktur klart och på plats. Hemsidan fungerar stabilt, och innehåller alla funktioner som vi på Overlanding.nu behöver. Den sista delen som skulle på plats, och justeras var vårt forum. Vi använder i dag det absolut kraftigaste programmet som finns på marknaden, och det fungerar precis så som vi önskade.

Framöver har vi endast fokus på att skapa en trevlig plats där folk med Overlanding som intresse känner sig välkomna. Du får väldigt gärna registrera dig på vårt forum, det är helt gratis. Var heller inte rädd för att skriva några rader, eller visa upp ditt Overlanding fordon.

Nu är våren i anmarch och dom flesta av oss kommer att börja resa runt, så även vi. Vi på Overlanding.nu kommer att skriva om alla våra resor, korta som långa, planerade som spontana. Vi fyller också på med fler skribenter som skall publicera spännande och intressanta artiklar.

Välkommen till oss!

PS! Vad du använder för fordon för Overlanding spelar inte någon större roll, hos oss är alla välkomna!

Andreas Eriksson

Administrator och en av ägarna till Overlanding.nu. Jag äger en Jeep Wrangler JK som jag använder till resor långt som kort.

Leave a reply

You must be logged in to post a comment.