Jump to content

Dracan

Basic Member
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Dracan

  1. 14 minutter siden, Wiberg skrev:

    Nu är det bara en vecka kvar :) .

    Eriksson och jag snackade lite igår och vi kom fram till följande:

     - Vi, Eriksson och jag plus eventuellt andra, reser från Alnabru 12.00-12.15 på fredagen. Vi kör via Sockervägen till Charlottenberg där vi handlar lite innan vi via mindre grusvägar tar oss till Bosses Bodega. Tidsåtgången blir då ca 2 timmar till Charlottenberg, 1 timme handling, 2 timmar till Bosses vilket ger en ETA 17.00 på Bosses Bodega. Detta till upplysning för de som vill köra alternativa tider och vägar.

    Utrustning som är bra om folket kan ta med för att öka trivseln i Bodegan:

    - Lyktor i alla former - olje, parafin, LED, gas etc. Det är ganska mörkt inne i Bodegan.

    - Sittunderlag - bänkarna är rätt kalla oavsett hur mycket man eldar.

    - Presenningar - vi ska försöka täta en del otätheter i Bodegan ( dörren bland annat... ) för att ytterligare kunna tillgodogöra oss värmen från all veden vi ska elda.

    - Silvertejp - det är ett par fönster som ska lagas...

    Lördagens utflykt blir från Bodegan via småvägar/ traktorspår ner til Torsby där vi handlar och returnerar Bodegan. Avresa när folk är klara och eventuella dagstursresenärer har anlänt.

    Om deltagarna kan anmäla här i tråden om de åker med från Alnabru eller väljer att köra själva så vi får en överblick på antalet deltagare och därmed kan se om vi saknar någon - mobilnätet är alltså totalt frånvarande på Bosses Bodega.

    Denna informationen blir tillgänglig även på NLCK.no samt på FB.

     

     

    Å som vi gleder oss! Tror ikke vi kan dra fra Fredrikstad før ca 15.00. Så ca kl 1615-30 i Oslo. (hmmfrrr, mitt i køen.....) 
    Du får sende over koordinater Jon! 

×
×
  • Create New...