Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. Hei, 100% riktig Jeep du har her! Hvor kjøpte du Gobi-stativet fra? Funderer på det jeg også, men samtidig frister Teraflex Nebo også - rett og slett pga. pris.
 3. Lekre biler i denne tråden! Spørsmål: Er det bare å montere 37" hjul uten videre eller må man forsterke akslinger eller gjøre andre modifiseringer?
 4. Today
 5. Du blir allas hjälte med den kompressorn alla dagar i veckan . Snyggt bygge!
 6. Idag har det hänt lite med bilen inredningen i bagaget börjar ta form!
 7. ARB kompressorn har inte mycket att komma med här. Gast 12v 46amp kompressor som pumpar upp 2st 12l tankar från 0bar till 8bar på 4min. Lite overkill men jag har ju inte brist på luft iallafall😎
 8. Yesterday
 9. Jeg tror jeg har prøvd det aller meste og Bialetti er min favoritt
 10. Vissa av de där såg ju ut som typisk SORK träff 😂
 11. Hej igen! Klibbor har ännu ej anlänt. Så taggad att trimma Hummern! 😉👍 Mvh Martin Sand
 12. Om man som jag är trött på alla gapiga 4WD/Overland kanaler på Youtube så kan jag rekommendera denna. Lite skön miljö med kunnigt folk som man nog kan lära ett och annat av när det gäller körning och framför allt "recovery" då https://www.youtube.com/channel/UCwdVOry0oNF9WIe_3uCfz9Q Man kan även i vanlig ordning häpna över hur folk överskattar sin egen och sina fordons förmågor
 13. Stemmer! Godt verktøy er halve jobben. 😉
 14. Det var ett tag sedan jag uppdaterade! Ibland är det svårt att driva företag och samtidigt köra på med hobbyn i samma takt. Men här kommer ett litet inlägg! Idag var första dagen som jag haft tid att lägga lite tid på detta, så jag köpte +45mm Dobinsons Hevesett som en slags "förlåt-mig-älskade-mitsubishi-för-att-jag-kör-i-diket". Om jag håller på såhär, så lär det få bli rätt många gåvor till mitsubishin framöver... Men inte mig emot 😁 Resan över nyår gick väldigt bra förutom att 10 000 olika incidenter hände som jag får nämna senare. Det viktiga är att vi är välbehållna och hade riktigt kul! Som grädde på moset så är bilen fullt fungerande och vi har båda mycket bildmaterial. Längtar efter dessa redan 😁
 15. Og så byttet vi viskermekanismen på Pajeroen til Steinar i går, så nå er vi klare for en liten utflukt i morgen.
 16. Last week
 17. Ble trøtt på iPad og kart apper, Får vi se om Garmin overlander leverer...så langt ser det bra ut, brukervennlig ryddig.
 18. Service retro Primus🇸🇪 Ny slange må på.. var vel på tide.
 19. Sant det og det med Suzukien var jo at de gikk fra vanlig svinghjul til dobbelmasse svinghjul rundt min sin årsmodell som lagde utfordring med delene.
 20. Jeg har heldigvis opplevd samme med Autodoc, at de tilbyr tilsvarende eller bedre del. Har avogtil fått dyrere komponent enn jeg har betalt for, men det er sjelden. Kanskje 2-3 ganger siste 3 årene. Uansett når man bestiller på nett, er det en fordel at man vet hva man trenger av deler og kan sjekke. For du kan få opp 3 forskjellige typer startere feks, til samme bil. Det er nok det som er tilfelle på Suzukien tenker jeg?
 21. Jeg har til nå også vært veldig fornøyd med Autodoc. Den eneste gangen jeg har fått noe feil derfra var svinghjulet og clutchen til Suzukien. Det eneste som jeg finner iriterende med de er at varer som står at de er på lager ikke alltid er det så kan fort gå en uke før delene blir sendt. Slik er Eurodel bedre da lager status og tid de får delen om de ikke har den står oppgitt. De kan også endre delen til tilsvarende om de ikke får den inn som avtalt. Og gratis med ny bil iknutis !
 22. Nå har jeg kommet over drømme turbilen (etter min mening) 1989 Ford F350 4x4 expedition camper med 7,3 IDI diesel motoren. Trenger litt arbeid men virker ikke galt og prisen er jo vannvittig billig https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=168229009
 23. Ninja er viktig! 😁 Alt av slitedeler kjøper jeg hos Autodoc i Tyskland. Årsaken er utvalget, samt at de sjelden gjør feil. Til egne og andres biler har jeg stort sett bestilt deler for 6-sifrede beløp de siste ti årene og fått feil en gang. I tillegg kan man velge om man vil ha billige deler, eller dyrere merkevarer. Når det gjelder dieselfilter til 120 har de feks Bosch til 100kr, eller Denso til 300kr. Lager, opphengskuler etc handler jeg stort sett SKF, filter og bremser etc Bosch. Mann lager også gode filter. Foreløpig har jeg ordnet meg en handlevogn med alt av filter, hundebein foran, gulvmattesett i gummi, løpehjul og strammehjul til multireima og har kommet opp i 1300kr.
 24. Ska vara så ärlig att jag erkänner att jag letar efter en eldriven såg jag med . Att slippa både bensinlukt och att dra med sig extra bränsle är 2 stora fördelar som parkerar en klassisk motorsåg. Att man är mer ninja med en eldriven är även det en fördel. Får se vad det blir för en, vill gärna kunna köra vinkelslip och mutterknackare på samma batterier. Var handlar du reservdelar Knut Arne? Kupé- och luftfilter brukar jag handla på Milner UK. Alla andra filter blir original - 120an är lite kräsen där.
 25. Härlig rapport! Tusen tack för att du delar 😀👍
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...