';

Meet & greet 2022

Meet & greet 2022

Lite så där direkt! Det blir inte någon Overlanding.nu Expo 2022 på Stöllet.
Men det blir en form för Meet & greet på Stöllet 2022. Vad är då skillnaden? Det skall jag komma tillbaka till, men först spolar jag tillbaka till starten.

När jag och Jon arrangerade vår första Expo i Stöllet 2019 var det inte många andra som gjorde något liknande (Artic Trucks i Norge var det enda undantaget och den första i Skandinavien med ett Expo med Overlanding som fokus.). Där och då kände vi att Expon verkligen fyllde en funktion och att intresset för att det skulle bli ett återkommande arrangemang var på plats.

Men, året efter stod vi alla mitt i en pandemi, men allt det medförde. Men, så kom sommaren 2021 där vi kunde vi få på plats något enklare som vi då kallade för Meet & greet. Det var ett väldigt low-key arrangemang där man bara kom och visade upp sitt Overlanding fordon, träffade likasinnade och hade en riktigt trevlig helg. Parallellt med både pandemi och tiden som gott, har det kommit på plats liknande expo´er i alla våra grannländer. I Sverige ser vi nu också flera tillsvarande träffar under sommaren, och det är något som gör det svårt för både deltagare och utställare nu att dels välja vad man faktiskt skall resa på, för det finns kanske inte tid eller pengar till allt.

Så när jag ser i kristallkulan ser jag att Overlading.nu per i dag inte har kapacitet att arrangera en expo på en sådan nivå som gör att vi blir valt i en konkurrens med andra liknande arrangemang i samma storlek. Till det saknar vi både personal, tid och kapital till något så stort som det måste vara för att bli ett naturligt val hos exempel stora utställare med Overlanding som fokus.

Men vi/jag kan få på plats något enklare som i form av en Meet & Greet där jag tillsammans med Björkebo Camping lägger allt på plats för en lång helg där man kan mötas likasinnade och bara ha en riktigt fin tid tillsammans. Kanske, kanske kan jag få på plats enklare aktiviteter om intresset för arrangemanget finns.

Overlanding.nu Meet & Greet biljetter ligger på kr 100,- per vuxen och 50,- per barn (upp till 18år) Biljetten gäller för hela träffen. Notera att du måste boka plats hos Björkebo Camping. Priser och kontaktinformation hittar du här: https://www.bjoerkebo-camping.com/

Jag kommer tillbaka med mer information under sommaren, men jag hoppas att se flera av er när vi kommer till September.

Följ gärna med på sidan om Meet & Greet för mer information.

Viktig information: I år ställer utställare ut gratis hos oss (dok tillkommer kostnader för camping och ev ström)

Andreas Eriksson

Administrator och en av ägarna till Overlanding.nu. Jag äger en Jeep Wrangler JK som jag använder till resor långt som kort.

Leave a reply

You must be logged in to post a comment.