';

Revitalisering av Overlanding.nu

Revitalisering av Overlanding.nu

Kort och gott så har jag startat arbetet med en revitalisering av Overlanding.nu. Kort uppsummerat består detta i följande:

  1. Forumet kommer framöver att bara ha en medlemsgrupp i stället för två som idag. Det kommer fortfarande vara helt gratis att använda sig av forumet. Forumet kommer framöver att vara ett rent diskutionsforum, inget annat.
  2. Premiummedlemskap köps och hanteras framöver på hemsidan www.overlanding.nu . Våra träffar och resor kommer endast att kunna beställas från hemsidan. Priser, innehåll och rabatter kommer att vara den samma tills eventuell indexering.
  3. Spårdatabasen flyttas ut till hemsidan www.overlanding.nu och kommer i tiden framöver att utökas med både spår och poi. Spårdatabasen är endast tillgänglig med ett aktivt premiummedlemskap.
  4. Jag har gått igenom samtliga premiummedlemmar för att fånga upp er som inte har fått medlemsmärken, och dessa är nu sent med posten.

Nu uppstår det garanterat en del frågor.

Fråga: – Vad måste jag göra som har ett abonnemang via PayPal på forumet
Svar: – I första omgång inget, alla abonnemang är avslutade. Det betyder att du inte kommer att bli belastad genom forumet när din innevarande tid som abonnent är över.

Fråga: – Om jag har ett aktivt abonnemang och önskar vara med på resor och se spårdatabasen, vad måste jag göra då?
Svar: – I en övergångsfas måste du registrera ett konto på hemsidan www.overlanding.nu . Skicka mig ett PM eller mail till info@overlanding.nu så aktiverar jag ditt premiummedlemskap på hemsidan med den återstående tiden du har kvar.

Fråga: – Jag har inget abonnemang, var kan jag teckna det?
Svar: – Ett abonnemang eller premiummedlemskap tecknar du på www.overlanding.nu Notera att det kostar kr 330,- / per år och löper fram till du aktivt avslutar ditt abonnemang. Du får då intill 50% rabatt på våra träffar och resor, samt tillgång till spårdatabasen och övrigt redaktionellt innehålls förbehållit våra premium medlemmar.

Fråga: – Jag önskar bara vara forummedlem.
Svar: – Det går helt fint det. Då går du in på www.overlanding.nu/forum och skapar ett konto där, det är helt gratis.

Målet med revitaliseringen är att få ett mer aktivt miljö, samt en mer aktiv Overlanding.nu. Jag kommer framöver att lägga mer fokus på det redaktionella innehållet på hemsidan, samt våra träffar och resor.

Comments
Share
Andreas Eriksson

Administrator och en av ägarna till Overlanding.nu. Jag äger en Jeep Wrangler JK som jag använder till resor långt som kort.

Leave a reply

You must be logged in to post a comment.