';

Välkommen till Scandinavian Overlanding Adventure

Välkommen till Scandinavian Overlanding Adventure

Detta är en mycket tidig version, och skall helst inte spridas för vi kommer längre. Jag önskar att sidan skall vara ca 95% färdig med innehåll, och att alla funktioner är på plats för en lansering. Alla ni som har fått information om sajten är hjärtligt välkomna att registrera er på forumet.

 • FORUM – Forumet är på plats, men strukturen är inte helt spikad än. Det är ett par funktioner som måste på plats, så som: Upload av bilder, En bättre text editor
 • GROUPS – Grupper är menat som helt speciella områden, för exempel om man skall på en lång resa och önskar deltagare, så kan man skapa en grupp för detta. Gruppen blir då ett eget forum område för gruppens deltagare.

Medlemskap på Overlanding.nu kommer inte att vara helt gratis. Alla kan besöka och registrera sig på sajten utan att betala något, men helt speciella teman som bara berör “betalande medlemmar” kommer att hållas gömt i framtiden.

Medlemmar betalar en inte ännu bestämd summa för sitt medlemskap. Medlemskapet kommer att inkludera flera möjligheter på sajten, och “badge/sticker” som man kan ha på sin bil. Det vill också delas ut flagga, och medlemsnummer till bilen.

Tidsplan
Jag hoppas att det mesta är klart inom ett par veckor, kanske tidigare beroende på olika faktorer.

Comments
Share
Andreas Eriksson

Administrator och en av ägarna till Overlanding.nu. Jag äger en Jeep Wrangler JK som jag använder till resor långt som kort.

There are 3 comments on this post
 1. Andreas.E
  september 11, 2015, 4:33 pm

  Test av kommentar

 2. Carl Ternsell
  september 14, 2015, 9:04 pm

  Mkt bra initiativ. Vill bli medlem omgående

Leave a reply

You must be logged in to post a comment.