Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 10/18/2019 in all areas

  1. Nu kommer äntligen en liten uppdatering på takkorgsbygget, efter några lager klarlack var de äntligen dags att börja montera lite ljus😁 tack vare @Andreas som kom och hjälpte mig med kabeldragning och inkoppling en lördag mellan 23:00 och 06:15 så lyckades vi få allt att fungera och få den monterad mellan railsen på bilen tillslut! Stort tack till dig @Andreas👍 riktigt nöjd med resultatet av ljusbild med allt i tänt läge, inte någon mörk fläck runt bilen👍 11 ljus blev de totalt på korgen! Har ju en svängd 32" ramp fram på korgen och då gick de ju inte att ha korgen rak fram utan då var jag ju så klart tvungen att krångla till de för mig och även svänga korgen fram Även nöjd med gallret i korgen, nu är de ju bara att komma fram till vad man ska ha på den! 😁 Tack så länge för mig👍
    8 points
  2. Väldigt nöjd med mitt lilla arrangemang. Sex bultar som skruvas av och sen kan jag lyfta både tält och markiser i ett paket.
    3 points
  3. Att drömma har väll ingen dött av? Enda sen jag köpte min första Volvo för snart 5 år sen så har det alltid legat i bakhuvet att åka Sverige runt med husvagn. Till en början så var det mest en tokig idé om att det skulle "se ballt ut" med en klapplåg volvo 940 och tillhörande husvagn stukade i samma stil. 940in försvann och så gjorde den idén. Nästa köp blev en V70 som det skulle bli billjud utahelvete i, men det blev aldrig av. köpet därefter blev då en klassisk V70 Cross country, och det var där den galna idén med offroad stukad Volvo kom till för min del. Den V70in fick gå i graven då jag ville ha vettigare bygge från grunden och in kom den nuvarande xc70in och med den kom även intresset för Sverigeresan tillbaka och även en generell känsla av att vilja komma ut mer. Allt som allt så sitter man ju och tänker på resmål och diverse andra saker på dagarna och fram kom idén om besöka Sveriges alla 4 vädersträck; nordligaste, östligaste, sydligaste och västligaste. Men då E45an och den svenska vägen i väst påväg norr/söderut inte är lika vacker som man fått den norska kusten beskriven, så kom idén fram om att åka igenom Norge på samma resa. Norrut längs den svenska östkusten upp till Haparanda för att ta den östligaste punkten och sen upp till nord Norge. Följa den norska kusten söderut och göra en avvikare in till Treriksröset för den nordligaste punkten, sen vidare till Lofoten och fortsatt söderut till Bergen innan man viker över till den svenska västkusten för att beta av Ledsund, den västligaste punkten i Sverige. Vidare därifrån blir det den sydligaste punkten Smygehuk för att sen rätt logiskt bära av norrut igen och vika in på både Öland och Gotland när man ändå passerar, därefter igenom Stockholm och hem igen! När den här resan kommer bli av vet jag inte, och heller har jag ingen aning om vilken bil jag kommer äga vid det tillfället, men drömmen finns och utan en sån kommer man inte långt här i livet! Bild på V70 Cross Countryn som slog igång intresset för dumheterna Bild på nuvarnade åk som några av er såg på Overlanding Expo 2019 Sist men inte minst, en grov idé om resan!
    2 points
  4. @Lars 9k jag har fyra brytare, så jag tänder höger för sig och vänster för sig, sedan en till de fyra där bak samt en till heljusrampen, så om jag inte vill att den tänder sig med de andra helljus et så kan jag stänga av den, annars går den på helljus spaken!
    2 points
  5. Dag två, Hjo-Degerfors.
    1 point
  6. Ble tatt ned alle innerskjermer og alle hulrom skal være tatt luker litt sau nå😊
    1 point
×
×
  • Create New...