Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 04/14/2016 in all areas

  1. Jeg hadde tak telt på forrige bil og var veldig fornøyd med det. Vurderer det samme på nye bilen eller en type tilhenger av et slag med telt eller lignende.. PR dags dato bruker jeg vanlig telt. vedlagte bilder viser gamle bilen med taktelt med awning inkl vegger.
    2 points
  2. Dax att presentera Lådsystem Version 3.42. Fortfarande inte heeeelt 100% men nu tror jag packning och bruk skall funka lika bra i fält som på garageuppfarten . Det är inte helt lätt att bygga ett system som låter dig få tag på precis allt med bara ett grepp när utrymmet är så begränsat som det är i min bil. Det jag prioriterar är: Gas-spis med gas, go-stol ( norsk benämning på " skönaste-stolen-mannen-du-vet " som Svenne hade sagt ), kylskåp samt ting att laga mat i och på. Det är fortfarande en del osäkra moment som måste fälttestas på en grus/ traktorväg inom kort men jag tror att 90% av grejorna kan vara kvar i bilen när jag riggar till kök etc. Då är det bra! Utgångspunkten vid utfart i helgen: Det som har tillkommit är, förutom ny ordning i existerande utrymmen, ett separat fack för gas-spisen och " reservköket ". På bilden över ser man det ihopfällbara bordet som dessutom innehåller 4 stk helt ok stolar. Det i sin tur håller Muurikkan på plats. Den hystersika 80-tals ryggsäcken helt till höger i ibld innehåller allt av bestick, tallrikar, vinglas etc. Under kylskåpet står gasflaskan, verktygskitt, hylsnyckelsats, skärbräda. Denna lådan innehåller numera bara köksutrustning. Knivar, stekpannor, kokkärl etc ( ja, lite mycket tyckker någon men va fan - jag gillar att laga mat ) . Helt innerst under kylskåpet bor batteribanken, kompressorn och min DC-DC laddare ( den ser man inte på bilden ). Det enda som återstår nu är fälttest - de brukar hårt och brutalt avslöja om man har haft otur när man har tänkt.... ? Detta är som sagt en prototyp under utveckling. När den känns färdig ska jag försöka få den byggd med exakta mått i något proffsigt material som alu eller så.
    1 point
  3. Jag har med tvång rekryterat Wiberg som Overlandings första moderator, för jag kan inte göra den här resan helt ensam. ?
    1 point
  4. Ordern är uppfattad och ska verkställas! ?
    1 point
  5. Kul att du hittade hit Jan!
    1 point
  6. Välkommen Ulv ??
    1 point
×
×
  • Create New...