Jump to content

Wiberg

Administrators
 • Content Count

  2,246
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  193

Wiberg last won the day on August 14

Wiberg had the most liked content!

Community Reputation

4,022 Excellent

6 Followers

About Wiberg

 • Rank
  Advanced Member
 • Birthday 05/01/1972

Personal Information

 • Ort
  Kolbotn
 • Land
  Norge

Overlanding information

 • Fordon
  Toyota
 • Kommunikation
  27 Mhz
  VHF/UHF
 • Övernattning
  Taktält

Recent Profile Visitors

1,743 profile views
 1. Tusen tack för underhållande läsning broder . Ukraina verkar vara ett spännande resmål.
 2. Här är platsen vi ska till på torsdag kväll: https://www.google.com/maps/place/61°40'05.2"N+10°28'12.6"E/@61.6676049,10.4694431,14z?hl=nb-NO&gl=no
 3. Osäker just nu Peter. Vi är ca 20 pers totalt men vilka som kommer redan på Torsdag har jag ingen koll på.
 4. Vi som startar från Oslo vid 13.00 tar vår första stopp vid Shell Moelv Mjøssenteret vid 15.00 där vi skall möta upp en deltagare. Fler som vill/ ska joina oss där? Nästa planerade stopp blir i Ringebu ca 18.00 där vi eventuellt möter upp andra tillresande innan vi reser upp på fjellet.
 5. Bilarna tål att badas med, det vet jag 1st hand. Sen om de ska badas med 8ggr i veckan eller mer sällan, det är nog där problemet med lampor etc kommer in. LC120 får helt spader i elsystemet om tillhengerkontakt/ släpvagnskontakt får det minsta överslag/ jordfel. Den sitter betydligt lägre än de 70-90cm vaddjup bilen är godkänd för. Men med vaselin och elektrosprej kan man fixa det med . Så skicka på snorkeln du Ove och åk och bada med gott samvete . Hälsningar Snövit - Kolahalvön 2013.
 6. Tackar Knut Arne! Jag var mest orolig för att man inte får fiska pga gyting och annat. Då blir det en liten del fiskeutrustning med då . Har snackat ihop mig med @Lars Aune så vi kör tillsammans från CK/McD på torsdag vid 13.00.
 7. Vilka av deltagarna kommer till första campen på torsdag kväll? Eller rättare sagt, vilka vill åka med från Circle K/ McDonalds Furuset på torsdag klockan 13.00? Avresa 13.00 alltså. Det finns många ställen längs vägen mot camp där vi kan proviantera i förbindelse med bensträckare och pauser om någon inte hinner det innan avresa. För dem som vill slänga sig på upp till första camp nord för Ringebu på torsdag, men inte vill åka ner till Oslo - ge ljud här i tråden så kommer en enkel Google Maps punkt till camp att klicka på. Återigen - tänk på att det är väldigt växlande väder i de norska fjällen om dagen! Det kan bli snöstorm med kort varsel och riktigt kallt så ta med ordentlig utrustning som tål kyla samt rejäla kläder. Vi ber alla att ta med sig ved till gemenskapen - en säck eller två räcker långt. Vi undersöker möjligheterna för att fylla på ved under vägen just nu. Vi som reser redan på torsdagen har gott om tid att finna på ting innan uppmöte och avresa på fredag. Själv tänker jag undersöka möjligheterna för lite fiske - hoppas inte det är totalförbud i hela fjällvärlden...
 8. Med tanke på hur massa skit det var i ramen - spolar du inte ur den med jämna mellanrum? Det hindrar väl en del rost tänker jag? Fint å se att den gamla trotjänaren får lite behövlig kärlek.
 9. https://www.overlanding.nu/vildmarksvagen-med-overlanding-nu-270-mil-med-hostgladje/
×
×
 • Create New...