Jump to content

Wiberg

Administrators
 • Content Count

  2,539
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  213

Wiberg last won the day on July 26

Wiberg had the most liked content!

Community Reputation

4,697 Excellent

7 Followers

About Wiberg

 • Rank
  Advanced Member
 • Birthday 05/01/1972

Personal Information

 • Ort
  Kolbotn
 • Land
  Norge

Overlanding information

 • Fordon
  Toyota
 • Kommunikation
  27 Mhz
  VHF/UHF
 • Övernattning
  Taktält

Recent Profile Visitors

2,221 profile views
 1. Hi @MCQBushcraft and welcome . We have a thread on the subject:
 2. Fin rapport . Skaninavien på sitt bästa . Jag var faktiskt på Bjurtjärnskojan jag med - med Lars & Hanna alltså.
 3. Spännande! En applikation som funkar på alla plattformar kommer ju att vinna ( om man nu kan köra gratiskartor från open street map på den ). Vi väntar i spänning på review och fortsatt testande.
 4. Presenning och rep kommer man långt med 👍. Bättre att använda resebudgeten att komma sig på tur än att vara hemma med coolaste stashet - jag tycker du prioriterar riktigt. Och att låta behovet av grejor komma naturligt efter att ha provat är sunt det oxå - så länge det inte handlar om riktig utrustning för att överleva ( sommarsovsäckar mitt i vintern eller annat knas ). God tur, som vi säger .
 5. Wiberg

  Covid 19 - 2020

  Tusen tack igen @Lars 9k ( svarade i din tur-tråd oxå ). Vi letade nya vägar hem och loggade en del intressanta platser men som ensam bil med en uttråkad dotter gjorde jag inga djupdyk. Men spåret är sparat iaf . Träffade @stensth hos honom i Töcksfors och tog en kaffe innan vi åkte till heeeelt tomma butiker och handlade av det lilla som fanns. Passeringen över gränsen mot Norge tog nog 45min - vi var som sagt inte själva. Den väldigt trevliga polisdamen frågade var vi hade varit, jag visade GPS spåret och sa att jag hade campat med min dotter, visade mitt norska körkort och välkomnades hem. Denna lilla tur gjorde mer för själen än de två tidigare veckornas semester. Lite grusväg, lite camping i skog, goda vänner - enkel människa .
 6. Fantastiskt trevligt att träffas IRL igen efter påtvingad isolation! Har bara kört små grusvägar ( 80% ) från Årjäng till Bjurtjärnskojan och tillbaka igen - njutit varenda sekund . Jag var inte ensam norsk bil över gränsen kan jag säga... Tack för maten igen och väldigt trevligt sällskap - det gjorde hela semestern .
 7. Wiberg

  Covid 19 - 2020

  Är i Årjängstrakterna till i morgon. Börjar jobba på måndag.
 8. Wiberg

  Covid 19 - 2020

  https://www.fhi.no/nyheter/2020/karanteneplikten-for-reiser--oppdatering-for-norden-og-eueosschengen-land/ Jag åker i morgon
 9. Riktigt fina rabatter på det mesta av bra-att-ha och villhöver: https://bgnorshop.no/no/
 10. Det är ju inte fel det heller - förutsatt att man åkte dit med sin rigg .
 11. Det finns skyltar att hänga i backspegeln som reminder om att man har taklast men till slut glömmer man väl dem med? Jag har - peppa peppa - inte glömt höjden på bilen hittills. Allt lägre än 2,5 meter så ringer det en klocka i skallen. Skriv gärna resebrev från turen .
 12. Snövit leder med 210 000 km så här är det bara att kavla upp ärmarna och ut å köra .
 13. Inte olja - sot. Det kommer säkert oxå från turbon men trodde det skulle vara helt tätt där? Mellan avgasdelen och luftdelen alltså. Innan jag plockade bort vevhusventiationens rör mot turbon var det till tider en god del gegga i intercoolern. Så varje vår var det storservice och intercoolertvätt. Numera är detta inget problem då Snövit andas rätt ut i luften. Men sot är nytt för mig i intercoolern. Inte mycket, bara en liten tunn hinna.
×
×
 • Create New...