Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 06/03/2021 in all areas

  1. Det hände en grej 😬
    5 points
  2. Nej vet ni vad, detta funkar inte. Jag gör en ny tråd med nytt fordon istället.
    3 points
  3. Bytter noen heavy duty parts med noen heavy duty parts Å så lurer jeg på om traileren skal få nye eiere, nå som jeg har bobilen. kommer det til å bli lite turer med hengeren? For når jeg skal på jeep tur, så blir det nok hengekøye/lavvo overnatting.
    2 points
  4. Plötsligt händer det Det blir bra det här 👍
    1 point
  5. Sorry @Norlin, jag som missade den överskriften.
    1 point
  6. Norlin, det är helt rätt som du skriver. Jag var faktiskt inte medveten om att där var en årtalsbegränsning för motorbyte till diesel. Men då får man ju helt enkelt regga som ombyggt fordon om det ska bli byte till diesel i framtiden. Det är ju inte så mycket man behöver bygga om för att klara gränsen för ombyggt fordon, lite broms och drivlinemodifieringar så är man hemma. Men det ligger som sagt längre fram om det nu öht blir aktuellt för min del.
    1 point
  7. Dom har hittat fram! Tack!
    1 point
  8. Är det nån som provat att leda över kupevärmen till flaket? Jag har en längre tid funderat på att sätta ventilationsutsläppen på hytten ur funktion och montera två ventilation s slangar mellan hytt och flaket... (Jag har ju ventiler på kåpan som kan släppa ut luft) Frågan är om det kan fungera att göra så här? Vad tror ni? Nån som provat?
    1 point
  9. Lite input ang kylbox. Är inne på min femte långresa/expedition med Engelkyl och kunde inte vara nöjdare. Håller runt +4C vid +35C i skugga utomhus i några dagar utan dränera mitt 110A förbrukningsbatteri. Och när det gäller batterier, kör med Ctek dualladdare, du kommer bara ångra dig om du inte för det uppgraderade förra året och är bara nöjd, ganska 100% säker på att batteriet är bättre laddat nu än innan. Om du vill ha ett skiljerelä ändå så har jag ett till salu, nästan gratis edit: köttfärssås å spaghetti 2200möh med 5100m toppar runt om, mäktigt
    1 point
×
×
  • Create New...