Jump to content

Villkor & sekretesspolicy


Recommended Posts

  • Administrators

Villkor & sekretesspolicy

Vi har idag gjort en uppdatering av dessa, och det kommer garanterat en uppdatering till under våren för att följa (GDRP).

Jag vill passa på och tacka för den otroligt trevliga tonen som är på forumet. Det gör att vi så långt inte har något behov för en moderator (i den förstånden som regelryttare). Men upplever du felaktigheter så använd rapport-knappen som finns i varje inlägg på forumet. Rapporten går direkt till admin.

Sedan vill jag poängtera att Overlanding.nu (dvs du och vi)  skall vara sakliga när det kommer till fordonsmärken, nytt eller gammalt, utrustning, politik, religion, yrkestitlar och dylikt. På det sättet hoppas vi bevara den goda tonen vi har. 

  • Like 8
Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...
  • Administrators

Ny uppdatering av Vilkor & sekretesspolicy

Följande är ändrat/justerat:

GDPR 
- Du kan när som helst be om att en administrator hämtar ut all registrerad information om din användare på vårt forum.
- Om och när en användare önskar ta bort sitt kontot censureras medlemsnamnet i alla poster och trådar medlemmen har varit aktiv i.
- Programvaran som är forumet, är till en var tid uppdaterad och följer gällande regler och lagar. Detta är leverantörens ansvar.

Generellt
- Förhandlare / företag kan inte längre be om att vi skapar ett förhandlarforum då denna funktionen tas bort. Vid eventuellt önskemål om marknadsföring på Overlanding.nu tar dessa kontakt med administratör, eller via epost info@overlanding.nu  

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...