Jump to content

huricane4

Basic Member
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by huricane4

  1. Trevligt resereportage 👍 Får en å längta till Ukraina igen
  2. Byta ett par framlysen är betydligt billigare än å köpa en helt ny motor efter att man krökt stakarna efter en lite för djup vadning..
  3. Reggade mig mest för å lägga in en Köpes annons på taktält men kan ju lika gärna skriva en rad med 🤗 Har tidigare kört rena terräng träffar med Jeep Cherokee och Kraftigt modifierad Land Rover/Jeep Comanche Gick även campa i den med hjälp av ett Flaktält Men tröttnade på stora klumpiga Jeepar i skogen så gick över till ATV: När min Lada Samara blev klassad som ej vägduglig av OPUS så behövde jag en ny bruksbil, funderade först på en Fiat 500.... men köpte även hus så behövde nått som jag kunde dra släp med och om man ändå ska ha nått som går å dra vettigt med så va det ju lika bra å köpa nått med 4wd, va sugen på Lada alternativt Chevrolet Niva men behövde egentligen ingen ny "terrängbil" så valde en Subaru XV. (med minsta motorn så man får Lågväxel) Har hittills blivit ca 400mil i Tyskland/Polen uppdelat på 2 Resor Ända modden är takräcke och hasplåt men ska även köpa ett taktält å kanske winch kofångare när garantin är slut. Har även haft en Ford 4x4 Van som användes 3 gånger på Island
  4. Konstigt ingen kommenterat på 1år! Trevligt Bildspel och såg inte alls ut som jag trodde det skulle... (Blandade ihop TULA med TUVA) Kul med en till som Kör Subaru XV, Några modds?
  5. Dock verkar deras markis rätt bökig med alla stödlinor
  6. Ne det är ju bara kul å prata med folk med liknande intresse Vad hadde dom för pris på tältet då?
  7. Hur stort är det nerpackat? Vart finns det?
  8. Fundera med på ett Xcover eller ett Autohome Columbus Vad är det för erbjudande du hittat?
  9. Fortfarande inte hittat något, köper nog ett nytt till hösten om jag inte hittar något begagnat
  10. huricane4

    Taktält köpes

    Taktält köpes, helst innan midsommar, kan hämta i Skåne, Blekinge, Halland och Småland
×
×
  • Create New...