Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 08/26/2016 in all areas

  1. Fikk noen bilder, venter noen til. Det kan vel kaskje vere billigere på alle måter å ta de inn til Sverige @Wiberg ?
    2 points
  2. Monterat och nästan klart. Nöjd med det jag sett hitintills, lite bökigt att få på dragkedjan till transportskyddet som @rob_bor skrev tidigare. Montering av markisen blir lite struligt att få till pga konstruktionen på mitt takräcke. Just nu lutar det åt att jag kommer att montera den i tältbottnen med genomgående skruv, på samma sätt som tältet är fäst i sina fästbågar.
    2 points
  3. För Overlanding.nu har passerat 1000 unika läsare på @Wibergs sista resereportage. Fullvuxen 4x4 i Värmland. Tusen olika personer, alltså detta är otroligt kul!
    1 point
  4. Det kommer vi tilbake til hvem som vil ha hva , er i utgangs punktet venstre. Flere som ønsker høyre side?
    1 point
  5. Kan bara säga att suget tillbaka till Gotland är enormt.
    1 point
  6. Valde att flytta tråden till en egen då den ursprungliga tråden handlar om taktält.
    1 point
  7. Fikk pris på 215x250, 210 høyde med vegger,farge grå eller tan,10 stk 40lapper inkl frakt, så kommer moms og toll... Skal sjekke litt hva det ender opp på. Jeg bestiller ikke før det er fyllt opp med antall og alle har forhånds betalt. Så jeg ikke sitter i saksen om noen feiger ut.
    1 point
  8. Jag har äntligen fått hem mitt Gordigear ERT01 med förtällt. Satte ihop det igår och i kväll skall det monteras på bilen. Hoppas det inte strular utan att jag kan få till så jag kan ha både markisen och tältet på mitt lilla takräcke. Sen blir det provsovning till helgen
    1 point
×
×
  • Create New...