Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 12/01/2017 in all areas

  1. Hei! Jeg reiser fra Skedsmokorset rundt 11. Skal vi kjøre en kolonne nedover? Hva tror dere om å slå følge? bare litt over en uke igjen:)?
    2 points
  2. @Wiberg tror jag kan svara på hur det funkar med kamin och vuxna mitt i natten Barn också för den delen. Beroende på vad för typ av tält kåta (lavvo) du har så kan man faktiskt ha en riktig eldstad inne. Jag har kamin, det funkar kanon och inga problem. När jag har med den på vidda, så använder jag bara spritköket som värmare om det är behov för det på sommartid.
    1 point
  3. Carl: Det är bara Stefan som har anmält ankomst lördag, vi andra dyker upp på fredag. Stefan: Det börjar väl röra på sig strax innan lunch. Vi väntar in dig. Vi kommer med lite " bra-att-tänka-på " detaljer efter helgen.
    1 point
  4. Andreas och jag kör så tidigt vi orkar till Charlottenberg, ca 0800-0900. Ni andra från Oslo kan ju komma överens om en lämpligare tid för avresa.
    1 point
  5. Reiser fra Trondheim ca 07.00 så får vi se når jeg kommer frem. Google sier ca 6,5 time...
    1 point
  6. Jodå - det går. Men där har jag andra planer Skall bli en rad med sådana där, som komplement till Rigid rampen på 20" i fronten. Some for the looks and some for the light...
    1 point
×
×
  • Create New...