Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 11/24/2018 in all areas

  1. Pinterest är ju totalt livsfarligt att kolla runt på? Hittade denna VW och blev en smula intresserad av att hitta en likvärdig även om Bettan finns kvar ett tag till...men målet är satt? även om den inte är tokbra i skogen?.
    4 points
  2. En torsdag då @Lars 9k är på kurs och jag har tråkigt! Fick en tidig julklapp av ett par FANTASTISKA kompisar förra helgen❣️ Denna bok kan verkligen rekommenderas. Finns massor av roliga saker! Man behöver bara följande med sig ut på tur: 3 gjutjärnsstekjärn (vem F har det? Jo, jag!) 2 Gjutjärnsgrytor i olika storlekar! Man måste ha en eld också! Kvällens projekt: PIZZA Pizza/Bröd-deg Ca 1kg mjöl 1msk salt 1pkt torrjäst el 50g färsk jäst 1msk honung 0,5dl olja 5dl vatten Blanda ihop alla ingredienser efter eget förstånd, låt sedan degen jäsa till dubbel storlek. Beroende på temperatur där du är så kan det ta upp till 1 timme! Om du har plats och möjlighet dela degen i 4 delar innan den får jäsa. Ta en del av degen och kavla ut (för ni har väl en kavel med er ut i skogen). Lägg degen på det oljade stekjärnet. Bre på någon form av pizzasås och lägg sedan på det ni vill ha på pizzan. På med ost. Låt det jäsa igen 20-30min. Det ena stekjärnet ska användas som lock. Dags att lägga på en glödbädd på "locket" så att det också blir varmt. Det behövs en bra glödbädd.Gäller att kunna reglera värmen något, det är lätta att blir bränt! På med locket. När osten har smält och är gyllene så är pizzan färdig! Riktigt gott, lika god som den man köper på pizzerian! Bara att ta nästa degklump och göra om proceduren. Har man riktigt tur så har kompisarna med sig sina gjutjärnsstekpannor med sig och då går det lite fortare! Idag lördag blir det fler tester! Det blir Brödbakning och HallonBlåbärspaj! Bilder och recept kommer framöver.
    4 points
  3. Absolut, bara till att komma hit, den står fast installerad i köket, samma kök som jag kom hem till efter kursen och som Hanna eldade utanför i torsdags!!?
    1 point
  4. Jag kan intyga att den smakade alldeles fantastiskt även uppvärmd i micron dagen efter! ?
    1 point
  5. Dette må være det råeste overlander emne til salgs på finn. https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=132161063
    1 point
  6. Montert bryter panel ,og sikring releboks for ekstralys å framtidige tilbehør.
    1 point
  7. 1 point
  8. Ett tips är att ta kaffet i Västerås och plocka upp en kompressor åt @Lars 9k. Västerås erbjuder allt en overlander vill ha, bommar, arga markägare och en säregen dialekt!
    1 point
  9. Då kan vi låna den till Billys Pan pizza..? ?
    0 points
×
×
  • Create New...