Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 08/08/2023 in all areas

  1. Då var hjulinställning klar och nya däcken på 😍
    5 points
  2. Har likadana som hängt med i ca 18år nu ... väntar på omsulning, då sulan av förståeliga skäl är lite slät ... grymma skor 👍 För att ge lite input i tråden, mellan maj och september till största delen flip-flops av olika märken. Numera även tofflor av modell bad, sådana som alla kids har med strumpor till (det har inte jag), oväntat sköna att gå omkring i. Höst/vinter/vår Tretorns gummistövlar, najs att man kan vika ner dem, https://www.jula.se/catalog/klader-och-skydd/skor/fritidsskor/stovlar/gummistovlar-016623/ För seriösa saker, Lundhags https://www.naturkompaniet.se/lundhags-vandringskangor-herr-jaure-ii-ms-lt-high-blackrush-2015421/?sku=7318731713971 Tyvärr inte riktigt så ultimata som jag skulle önskat, har tagit mig upp å ner för Kebenekasie, men inte utan ganska mycket tejp, kan ha med mina omatchade fötter att göra
    3 points
  3. sorry late respons... men: har inte riktigt tänkt på termostaten på det vis....ställt in värmen som känns bra med fjärrn som foljde med. Jag har en ca 2,5 "papslang" https://www.westaflex.se/produkter-ventilation-skorsten-fordon/fordon/varm-och-friskluftsslang/pap-slang/ och inte märkt någon större förslust, mest pga att ställt in värmen efter hur det känns. har ingen fakta hur varm luften är när den lämnar aparaten. har inte "Vågat" ha den inne i utrymmet man sover, gör man det är det bra och ha CO varnare som nämt tidigare. CO varnare bra o ha oavsett fast aparaten utanför i fall det blir nåt fel.
    3 points
  4. Jag har helt snöat in på Merells utbud. De här två modellerna är det jag klampar runt i, i vått och tort och har gjort det i flera år. Har den låga modellen på mig dagligen (sitter med dem nu på mig på kontoret) hållbara, sköna och med bred framfot som är ett krav från mig. har ni träffat mig har jag säkert haft dem på mig Men skulle vädret bara bestå av regn regn regn så är det bara en klassisk gummistövel som hjälper.
    3 points
  5. Kan inte svara för de andra tälten, hur de är byggda, men Eezi-Awn har ett yttertält i "gummi" (tänk presenning) på sina tält, så de tål hur mycket regn som helst. Själva tyget verkar också ganska motståndskraftigt mot väta, men det var tack och lov länge sedan jag behövde uppleva det (kraftigt regn), så kan inte säga bestämt hur "vattentätt" just det tyget är. Med Eezi-Awn tält kan du utan vidare "bo" i vilket väder du vill och känna dig trygg med att vakna torr 👍 Hmmm ... kanske skall söka jobb på Eezi-Awns marketingavdelning
    2 points
  6. Det stämmer inte riktigt, du kanske kollar på fel ställe… Outdoordays anger 3000mm på Safari Classic och Pro samt 10.000mm på Expedition Harva har 3000 och 3500mm på duken på sina hård- och mjukskaltält. Taktältarna specar sitt Åreskutan som samma.
    1 point
×
×
  • Create New...