Jump to content

FN-yxan

Basic Member
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Personal Information

  • Ort
    Hovmantorp
  • Land
    Sverige

Overlanding information

  • Fordon
    Annat fordon
  • Kommunikation
    27 Mhz
  • Övernattning
    I bilen
    Frittstående tält

Recent Profile Visitors

950 profile views

FN-yxan's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

6

Reputation

  1. FN-yxan

    Helgtur Öland

    Har stropp och allt du räknar upp, men du ser......, bilen är lite för stor om man inte har likvärdigt umgänge vad det gäller bilar. Åker ni förbi Hovmantorp kan ni ju titta in på kaffe!!
  2. FN-yxan

    Helgtur Öland

    Har åkt lite här hemma på småvägar m m och den går som en klocka. Har dessvärre ingen likasinnad att åka ihop med, det hämmar det hela en del, skulle jag köra fast så står jag där jag är. Har börjat fundera på om jag kanske skulle byta till en TGB 11 eller 13 eller liknande, lite smidigare att ta sig fram med trots allt.
  3. FN-yxan

    Helgtur Öland

    Kul att läsa om eran resa och glömda/gömda ställen, militäranläggningar m m!!!
  4. Vi siktar på en tur lite längre fram. jodå, det är bilen som är på profilbilden som skall hämtas hem, med lite tur så kan jag kanske ta lite fler bilder med tiden och lägga upp här på sidan.
  5. Det kan absolut vara en god tanke att mötas på halva vägen tycker jag, låter riktigt kul!! Där är en liten hake bara, har varit ägare till min TGB sedan våren -16 men inte fått hem den av olika skäl. Men nu kanske det rent av till veckan eller liknande blir av at jag skall hämta hem den från Häsleholm. Skall se om jag kan få tag i någon som kan köra följebil när jag nu äntligen skall göra min jungfruresa med den hem till Småland. Det är lite nervöst och osäkert alltid när man har köpt ny bil och inte vet om man vågar lita på den i början....! Så just nu kanske det känns som lite kort varsel, måste ju "bo in oss" i bilen med allt vad det innebär. Massor med saker som man vill plocka in för att känna sig beredd att ge sig ut på äventyr, + viktigast av allt, vill givetvis kolla alla oljor, smörja upp den m m. hoppas inte att det möter några hinder och är några problem att jag (bilen...) väger några ton mer än er för att köra ihop med er och ha trevligt? Finn
  6. Väldigt trevliga bilder och berättelser! hoppas vi kan få igång lite aktivitet även i Småland runt Växjö med tiden.
×
×
  • Create New...