Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 10/11/2022 in all areas

  1. Utvecklingen fortsätter. Tyst pump, Bästa uppdateringen hitintills! En pump som är helt tyst gör jättestor skillnad på användandet av hela värmaren. Även om jag ljuddämpat lådan, hängt upp pumpen i mjuka gummi uppsägningar och 90 vinkelljuddämpare på slangen så var aldrig den tidigare pumpen helt tyst. Men nu med en JBS membranpump är det lilla klickande ljudet historia Fördel är att den manuellt går att justera för att bla. kompensera för altitud eller till och med ställa ned till ännu lägre underhålls värme osv osv.
    5 points
  2. En slik Exped Duo Megamat kan jeg anbefale for alle. Den er både veldig behagelig å ligge på, og isolerer svært godt. Med en lengde på 2m og bredde på 130cm passer den også fint i mange taktelt. Den er en kjempefin erstatning til mange av de orginale skum-madrassene. Det hadde selvsagt vært å foretrekke med taktelt da jeg liker den friske luften også, men et godt alternativ å ligge inne i bilen. Spesielt hvis det er skikkelig høstvær. Alle vet jo at skikkelige rocksliders skal festes i rammen, ikke i kanalene.
    3 points
  3. Med kanalene ferdig pusset og lakket, fylte jeg begge to med linolje.
    1 point
  4. Visst är det trevligt varje gång man kan försvara (för sig själv) alla sina spontanköp. 😁 Som när jag skulle åka och hämta hundmat (fryst) som frun beställt. Så in med alla frysar i bagaget och Ian i baksätet. Dom blev fyllda till max. Väl hemma så skulle det lastas över till övriga (ickemobila) frysar, men jag var lite trött så det blev en (lagom sketchi) 230V AC konvertering av den lilla. Hmm har nog några kontaktdon liggande som skulle kunna göra detta till en mer permanent variant (och betydligt säkrare) Den stora (Jula) är ju redan dual power så en anslutning till närmsta uttag innanför dörren "så länge" Återstår att se om maten hinner flyttas till rätt frys innan den tar slut....
    1 point
  5. Känner med dig, min lösning när gnagarna gett sig på tändkablarna.
    1 point
×
×
  • Create New...