Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 02/15/2023 in all areas

  1. Ny bil i garasjen! 2011 fj cruiser! bilder av Andreas Eriksson
    3 points
  2. japp det kunde fått stå en kittad sådan på uppfarten 😀
    2 points
  3. Med farten dette tar, hadde jeg slitt med å oppdatere forumet.
    2 points
  4. Dom är bara så läckra!! Min ”leverantör” av Jeepprylar har modifierat en som han tagit hem från USA. Väldigt trevlig.
    1 point
  5. Tar tid å være miljøvennlig
    1 point
  6. Ny bil i garasjen! 2011 fj cruiser
    1 point
  7. Innan man har byggt garage och köpt sig traktor, så får man använda det som är närmast en traktor 😮
    1 point
  8. Kopplade alla slangar till ventilerna samt gjorde lite justeringar i kretsen för att helt separera IN och UT funktionerna 😊 Förutom att jag måste köpa lite fler slangklämmor och en snabbkoppling för påfyllningen så är detta redo att sättas in i bilen vilket kommer göras i helgen. Tanken är att systemet ska sitta på sidan av lådan i bilen så håller tummarna att det ryms. Annars får jag hitta på nåt 😜 Är nöjd än så länge och i teorin borde det funka felfritt 😊 Ska i helgen också lacka om alla krom-detaljer på bilen med RAPTOR-spray för en lite tuffare look. Laddar upp lite bilder då 😊
    1 point
  9. Här kan ni se hur det ser ut med snömängden utanför Töcksfors. Kortet är tagit igår eftermiddag.
    0 points
  10. Vem vare som mätte? Tur att jag har kul med spackel! Schlipad! Tjong med gångjärn. Lite allergisk mot småfjöliga saker, men det går alltid byta om det inte funkar 👌 Med hjälp av extra plankor för att undvika massa hål i tältet. Letar rätt position... Helt OK gissning... Epoxidags. Skickar upp en bild för bilden kostade mig tid och en handske. Torkar fort det där. Epoxifierat! Råkade drittla och drattla med penseln, tanken var annars att lägga tillbaka locket på andra delen för att de ska passa varandra. I värsta fall får jag väl slipa o greja om den härdar snett. Glömde ta med vågen idag. Men ännu kan jag bära hela tältet på egen hand och kasta upp på taket. Skulle uppskatta att jag fortfarande inte passerat 30 kg. Kostnaden för virke ligger på 1500 kr, lim och skruv mm ger 500 till. Jag håller budgeten än. Kostnaden kommer vid tyget.
    0 points
×
×
  • Create New...