Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 03/03/2023 in all areas

  1. En längre tur direkt efter jobbet på nån timme. Väldigt uppskattat! Jag har inte hunnit ut till garaget sedan senaste inlägget och nu har jag återigen skaffat möjligheten att komma ut. Det har inte direkt gått en dag utan att man funderat på det ena och det andra 🥸 Idag fick bli första dagen på länge! Möjligheten att bocka i maskin kom som erbjudande, men äsch, radien jag får är inte jätteviktig då den inte kommer att vara i vägen då konstruktionen jag bygger inte kräver liten radie. Jag hättar upp järnet och bockar för hand, det räcker fint. Snygga till detta, så blir det perfa!👌 Med extra hål i mitten blir dessa perfekta för att montera gasfjädern. Jag bytte ut ändarna till kula och led. Snörning runt tältet med rep så var det som att bära en handväska. Inte mycket tyngre än 2 konstruktionsskivor 12mm. Eller så är jag superstark! 💪 Reglar som aldrig blev en del av tältet, men en skidbacke upp på bilen. Slapp köpa dessa (igen) som jag tänkte göra innan tältet påbörjades. Det var verkligen superenkelt. Det som skulle ta tid i sammanhanget skulle vara att skruva skruv. Med min konstruktion så blir det väldigt lätt. Excenterlås på plats, köpte 6, 2 är på plats. Video_2.mov Hade jag haft en annan takkorg än denna, hade jag förmodligen förstärkt upp botten. Kanske en tunnare skiva och något annat material som ram. Vart är skogen? Vart är ölen!? Det blev inte många sekunder här uppe. Jag kände ett starkt behov av att komma vidare så jag får njuta! Men jag kan nästan ta på känslan... Det börjar närma sig.
    1 point
  2. Veldig fornøyd med bilen, en drøm😎 blir litt heving og rockslider på sikt😀
    1 point
  3. Jeg får nok aldri noe fagbrev i sveising, men Pajeroen er nå hel og fin. Gikk over en lett runde under med fluidfilm etter dette.
    1 point
  4. japp det kunde fått stå en kittad sådan på uppfarten 😀
    1 point
  5. Dom är bara så läckra!! Min ”leverantör” av Jeepprylar har modifierat en som han tagit hem från USA. Väldigt trevlig.
    1 point
  6. Steinar har bestemt seg for å selge bilen, så nå blir den annonsert.
    0 points
×
×
  • Create New...