Jump to content

Status 25.06.2016


Recommended Posts

  • Administrators

Hejsan!

Tänkte det var på tid att presentera lite status på vad jag och @Wiberg håller på med i bakgrunden :)

  1. Det arbetas hårt med att få på plats Overlanding.nu 3.0. Detta går mest på att knyta ihop framsidan (www.overlanding.nu) med forumet. När den delen är klar kommer allt att presenteras på samma sida. Du behöver inte hoppa mellan två olika sidor, utan allt ligger inne i samma system som forumet.

    Varför gör vi det? Den största orsaken är att man skall slippa hoppa mellan två olika system. Så är det också en större chans att folk som kommer inom och läser artiklar också snabbt väljer att bli medlemmar.

    I 3.0 ligger också en justerad design. Den avviker inte så våldsamt från den vi har idag, men är lite friskare design. Den som inte gillar den nya designen kan själv ändra tillbaka till den gamla. Menyn i toppen kommer att justeras och antal val kommer att minskas och snyggas till.

    Alla artiklar som är skrivna på www.overlanding.nu kommer att flyttas in på forums delen.
     
  2. Jag väntar på svar från tryckeriet på vad enhetsprisen blir för dekalerna som skall tryckas. Så fort detta är på plats skall det tryckas. Det kommer sedan att skickas ut fortlöpande till alla premium medlemmar.
     
  3. Alla resor som kommer att ske i regi av Overlanding.nu för 2016 och starten av 2017 ligger nu ute. Under hösten kommer vi att uppdatera med flera träffar/resor för 2017.
     
  4. Artikel 2-4 om kylboxar kommer ut med en artikel per vecka framöver. Det ligger också planer på artiklar som handlar om tur-mat.

Det var allt för denna gången :D som vi i alla fall kan skriva om....  Som sagt, det är otroligt mycket arbete med att få Overlanding.nu helt på plats, speciellt när vi växer så fort och bra som vi gör. 

  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...