Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 04/22/2024 in all areas

  1. Jeepen ”klar”! Fälgarna var inte så snygga, tydligen har någon sten tuggat där den kommit åt. Trösklarna på denna sidan svetsades i fjor och var i stort sett fria från rost. Knappt ens ytrost men en hel del skav och skavanker. Dock hittade jag ett rosthåll i golvet på passagerarplatsen. Det får svetsas senare i år när @Benjamin Kastlund tar tröskeln, men så länge fixades det så här. Syns ju inte under mattan ändå! 😇 Förutom vaxning och bättring passade jag också på att fixa till hjulbultarna med ett lånat gängsnitt, även några av muttrarna fick en behandling med gängtapp. Vi råkade skada någon bult när vi gjorde framnaven och sen har muttrar i sin tur tagit stryk. Vaxad och uppsminkad på väg ner till kompisens lyft och smörjning, nu får den vara bra nog till @Hanna och nästa helg.
    2 points
  2. Hva skjer i garasjen Norlin? Det nærmer seg ny overlanding-sesong OG det er meldt rekordvarm sommer i Skandinavia i år.
    1 point
  3. Spännande med äldre bilar, fördelar som att kunna göra kreativa lösningar gör det hela mer avslappnande. Borde göra något liknande, har numera 4 fordon att underhålla. (3+1 då jag är fodervärd åt mammas Scenic)
    1 point
×
×
  • Create New...