Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 06/22/2023 in all areas

  1. Med tanke på hur du la upp det från början så tänker jag att när ni ändå är i Trondheim så är det inte så långt till atlantvägen. Och därifrån så ligger med lite vilja geirangerfjorden och trollväggen nästan på vägen till idre 😁
    3 points
  2. Nu hoppar jag tillbaka i tiden lite. Touaregen fick sig en tur för ett tag sedan. Körde upp till lofoten och tillbaka. Fin tur.
    3 points
  3. Blev inte så mycket text igår, pga trött.. men nu blev det bilbyte igen. Saknade pickis för mkt och den här dök upp inom rimligt avstånd hemifrån. är alltså en 2017 isuzu d-max at35 på plussidan står att den är höjd och vettiga hjul redan från start, samt att jag blev glatt överraskad att det låg en uppsättning 35” vinterdäck i skåpet, även de på arctic trucks fälgar. kåpan har inbyggda lastbågar som jag tänker bör funka för tältet. på minussidan så är det mindre motor än vad jag är van vid. Får maila transportstyrelsen och fråga om det är ok varje gång jag vill köra om tror jag 😁 men första intrycken utav bilen är positiva. 😊
    2 points
  4. Nu får vinnarsången föras i garaget, bärgningen ingår i försäkring då det närmsta auktoriserade verkstan är i Västerås och nära garaget, så jag får bilbärgningen på garantin och till mitt garage. Därför differensen var så liten. Nu har jag köpt remmar, bilen står innanför lås och bom i Hedemora, bärgaren har bilnycklarna och sannolikt nästa vecka kommer bilen anlända till Västerås. Det får bli en renodlad besiktning och ingen ombesiktning tyvärr. Sambon är rätt nöjd med att bilen är långt ifrån mig innan jag kommer på nya äventyr. Mangla röv på cykel var inte en hit, men en ganska rolig story, men hittar nog inte upp i forumet för jag skriver inte gärna resebrev.
    2 points
  5. Jag kollade upp dom, risk finns att dom kan hamna med på turen 😅
    1 point
  6. Midsommartur 2023 Då var det äntligen sommar(lov) på riktigt! Det innebär en mjukglass längs vägen. Sädesfälten börjar mörkna, i denna värmen har det gått fort. På plats för helgens tillställning. Några dagar på samma plats gör att vi väljer att resa undertältet. Skönt med lite ”privat” utrymme när man inte är i skogen. Läge för en lokalt producerad kall. @Norlin, bland annat denna ”ölkylare” fanns i paketet avsett för Lilljeepen. Medan öken slank ner passade jag på att förbereda för nästa tur. Då havet är alldeles intill så blev det en en promenad till stranden. Och sommarens första dopp i havet!
    1 point
  7. Kan tänka mig en podcast...
    1 point
  8. Stötte på några fordon dom helt klart faller under "Den bästa overlandlingbilen är den du har" kategorin.
    1 point
  9. Vilken praktisk kyl, allt i ett. Den får du återkomma med hur du tycker den fungerar. (Inte för att jag behöver en tredje kyl, bara nyfiken... 😁)
    1 point
×
×
  • Create New...