Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 02/24/2024 in all areas

  1. Då var det dax att byta flak, jag ville ha ett flak som hade plan toppyta för att i framtiden enkelt kunna bygga egen kåpa. Flaken från 2011 och uppåt är även ca 180cm längre, låter kanske inte så mycket men varje cm extra utrymme är gött att ha. När jag fick av flaket så blev jag förvånad att det inte var värre rost än vad det var. Det var nästan bara ytrost, inga hål mer än i stötdämparna. Fick börja med att blås rent och tvätta balkarna, var en hel del inne i balkarna. Efter rengöring av ramen knackade jag bort ytrosten som var lös. Blev en hög runt om med färg och rost. Efter det fick den roterande stålborsten jobba. Man ser här att rosten inte var så farlig, plåten är i bra skick. Stötdämparna bak såg lite tråkiga ut, satte ditt ett par bättre beg för ska byta till bättre framöver. Gav mig på att fixa till så bromstrumman såg lite bättre ut. Ser lite trevligare ut. Några lager av Hagmans T03 tunna rostskydd Sen la jag några lager med Hagmans Caroslo F40 tjockflytande. Han inte med att snygga till balken till dragkroken. Planen är att plocka av allt en gång till i framtiden och göra det lite bättre. Balken är från nyare modell för att passa det längre flaket. Flaket gick på smärtfritt. Det ända som behövs för att göra detta bytet är, flak och dragkrock från 2011 och framåt. Riktigt nöjd med resultatet. Tanken är att måla hela bilen i Raptor U pol men har inte valt vilken färg jag vill ha ännu.
    4 points
  2. Gediget arbete, kul att ta del av. Skönt att ramen var i så bra skick. Är allt lite lättare att jobba med än en unibody. Men 180cm är i min värld mycket!
    2 points
  3. Tycker jag att du ska vara.
    1 point
  4. Nå har dette problemet kommet tilbake omtrent samtidig som jeg oppdaterte til Iphone 15 pro. I tillegg lastes bildene opp i full størrelse (5-7mb pr stk), men som svarte bilder. Eksempel:
    0 points
×
×
  • Create New...